2777
2789
عنوان

خونه کوچیک یا بزرگ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 106 پست
فک کن خرید کردی  و تازه رسیدی دم پله ها چقدر سخت‌تره. تا وقتی همون خریدها رو بخوای یه مسافتی &n ...

😥😥تازه اول کار همین اول پله هاست

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای از دست تو  حالا بازار رو بیخیال شد  چسبید به مدرسه    

🤕🤕🤕🥴🥴

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
ممنونم از راهنماییت عزیزدلم،😚 دوست داشتم ببینم اگه این شرایط برای شما بود چکار میکردیم و کدومو انت ...

فدات شم عزیزدلم 

براش سرویس قابل اطمینان پیدا کنید یا صبحا باباش موقع رفتن سرکار با ماشینتون ببرتش مدرسه 

یا اگر شما خودتون رانندگی بلدین صبحا ببرینش برگشتنی هم برید دنبالش 

بالاخره زندگی همینه هیچوقت نمیشه از شر مشکلاتش فرار کرد همیشه باید باهاش بسازس و بجنگی

شک نکن خونه بزرگترو بگیر سریع  هر چند که ۱۰۰ متر خیلی هم بزرگ نیست دوره زمونه جوری شده که داریم به ۱۰۰ متر میگیم بزرگ...

انشاالله به زودی دوباره پول جمع میکنید دوباره توی یه منطقه خوب میخرید 

فقط اگه منطقه از لحاظ فرهنگی زیاد خوب نبود بیشتر هواست به پسرات باشه مدرسه خوب بزار و زیاد تنها نفرس بیرون

شک نکن خونه بزرگترو بگیر سریع  هر چند که ۱۰۰ متر خیلی هم بزرگ نیست دوره زمونه جوری شده که داریم ...

ممنون از نظرات خوب و مفیدت،مهربون🌺

بله من خودم رانندگی میکنم ولی چون دوتا هستن و مسیرها متفاوت و اینکه تا بحال مشکل رفت و آمد نداشتن کمی نگرانشونم،

ممنون از نظرات خوب و مفیدت،مهربون🌺 بله من خودم رانندگی میکنم ولی چون دوتا هستن و مسیرها متفاوت و ا ...

نگران نباش اصلا عادت میشه زود 

برای منم دعا کن خونه یزرگ تر بگیرم 

منم دقیقا شرایط شما رو دارم خونه ۷۰ متری طبقه سه منطقه خوب نزدیک بازار و مدرسه ...😅

فقط با این تفاوت که سه تا بچه دارم 🙈

نگران نباش اصلا عادت میشه زود  برای منم دعا کن خونه یزرگ تر بگیرم  منم دقیقا شرایط شما ر ...

اخیییی خدا حفظشون کنه🥰برای شماسخت نیس،جا برای لباس و کتاب و لوازم آشپزخونه کم نمیاری؟

اخیییی خدا حفظشون کنه🥰برای شماسخت نیس،جا برای لباس و کتاب و لوازم آشپزخونه کم نمیاری؟

از همون اول زیاد وسایل نمیگرفتم و کلا زود به زود تصویه میکنم میدم بره . 

ولی بیشتر از لحاظ جای خواب بچه ها و کمبود جا واسه بازی و کمبود جا موقع مهمونی اذیت میشم . منم خونمون یه خوابس....

ولی به جاش فکر اینم که تمیز کردن خونه کوچیک خیلی راحت تره 

من قبل از ازدواجم خونه پدریم ۴ بار خونه عوض کردیم همیشه توی خونه های بالای ۱۳۰ متر بودیم ولی همیشه درگیر تمیز کردن بودیم خیلی سخت بود واقعا تمومی نداشت 😅🤦

از همون اول زیاد وسایل نمیگرفتم و کلا زود به زود تصویه میکنم میدم بره .  ولی بیشتر از لحاظ جای ...

ولی ب نظر من خونه کوچیک هر چقدرم ک تمیز کنی بازم مرتب ب نظر نمیاد ،چون همه چی روی هم و تلنباره،ولی خونه بزرگ راحتتر تمیز میشه و بهم ریختگی زیاد دیده نمیشه،

ماهایی ک تو خونه بزرگ و دل باز و ویلایی بزرگ شدیم،چجوری تو این خونه های دلگیر و قفس زنده ایم😔😔

ولی ب نظر من خونه کوچیک هر چقدرم ک تمیز کنی بازم مرتب ب نظر نمیاد ،چون همه چی روی هم و تلنباره،ولی خ ...

دست میگی واقعا اره خونه کوچیک از لحاظ مرتبی نامرتب میشه زود ولی من منطورم از لحاظ تمیز کردن بود نه مرتب کردن مثلا دیوار تمیز کردن فرش شستن و پرده و سرویس بهداشتیو...

در کل بخوای خونه تکونی کنی یه هفته ای میشه ولی خونه بزرگ باید کار گر بگیری و یه ماه طول میکشه تا خونه تمیز شه ... نمیدونم حاالا شابد ما اینطوری بودیم 😅

شما کدوم شهر هستید ؟ الان میتاجرید یا خونه خودتونه؟ 

عزیزم من صابخونه هستم الآنم می‌خوام اگه خدا بخواد یکم بزرگ‌ترش کنم،انشالله خدا ب همه یه نگاه بندازه ،تو این گرونی 🤲