سلام
به اندازه 4 قاشق غذاخوری آرد گندم و کمی زردچوبه(نصف قاشق چایخوری) را در مقداری روغن(اگه روغن حیوانی باشه واسه زائو خیلی خوبه) که به صورت خمیر شکل دربیاد تفت بدید مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شود بعد مقداری آب در آن بریزید(حدودا 3یا 4 لیوان بستگی داره بخواین چقدر رقیق یا سفت باشه) تا مثل فرنی شود و تند تند بهم بزنید تا گلوله نشود کمی نمک خیلییییی کم اندازه نوک قاشق چایخوری و کمی دارچین و زنجبیل و گلاب و هل ساییده بهش اضافه کنین بعد بهم بزنید تا10 دقیقه با شعله کم بجوشه ودر آخر اگه مایل بودین ا قاشق غذاخوری چهارمغز کوبیده(گردو.فندق.پسته و بادام ) و کمی نبات یا شکر هرکدوم که خواستین بهش اضافه کنین.......
نوش جووووووون چقدر دلم خواست بگم مامانم واسه افطار یه کم بپزه برام