feetonferry مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4254 عنوان گندم پلویی: چه نوع گندمی مناسبه؟ 106 بازدید | 3 پست بلغور گندمی که لعاب نده و حالت دون پخته بشه.شنیدم بوشهری های عزیز میپزن (للک) 1402/11/08 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نتخها عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 5567 ما هم درست میکنیم بهش میگیم گوینهگندم آسیاب شده ولی با اسیاب مخصوص خودشما میگیم گندم درب عاشقتونم بچه های گلم
feetonferry مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4254 ما هم درست میکنیم بهش میگیم گوینه گندم آسیاب شده ولی با اسیاب مخصوص خودش ما میگیم گندم درب ممنون! دنبال دستور ‘گوینه’ هم میگردم. اما، آیا شما میدونید که درجه ی خورد شدگی گندم به لعاب دادن یا ندادنش ربطی داره؟
نتخها عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 5567 ممنون! دنبال دستور ‘گوینه’ هم میگردم. اما، آیا شما میدونید که درجه ی خورد شدگی گندم به لعاب د ... راستش ما میبریم اسباب بدامون درب میکنه با همون هم گوینه میکنیمخیلی همخوشمزه است مخصوصا با قلیه ماهی عاشقتونم بچه های گلم