2777
2789

دارم میمیرم از ناراحتی .نزدیک سه سالگی از پوشک گرفتم.دکتر بردم روانشناس بردم.هدیه خریدم کتکش زدم دیگه دارم دیونه میشم .فکر کردم مشکلی داره فقط مثانه اش کوچیکه و تند تند جیشش میگیره.ای خدا چرا من آنقدر بد شانسم.بی خیالشم که میشم گند میرنه به مبلا به همه جا😭😭😭😭من که از راه اصولی رفتم.چرا بچه من .قرار شد پوشک شماره شش بگیرم .😭😭آخه دیگه چهار سال دوماهگی پی پی تو شلوارش کنه.

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم ۲سال و۴ماهش هست اصلا نمیگه میدونه جیش وپی پی چیه ولی نمیگه دیگه من بدبخت هر۱ساعت میبرمش جیش کنه بلکه یادبگیره بگه

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

منم پسرم ۳ سالشه

میخوام از پوشک بگیرم ولی میترسم اصلا صحبت نمیکنه و هنوز خیلی چیزا رو نمیدونه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

چی بگم 😶

کاش مادرایی ک بچه هاشون تو سن کم یاد گرفتن برن دسشویی بیان و تجربه هاشون رو بگن

من از یه مادر شنیدم تو یکسالگی چند شب مجبور شده پوشکش نکنه هی ببرش دسشویی و بچه عادت کرده تو یک و سال و سه ماهم از پوشک گرفتش اونم بچش پسر بود الان چهارسالشه پسره

باید بزاری گند بزنه 

به همه جا 

به یه ورت بگیر 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

فقط پی پی و نمیگه ؟

نه بابا جیشم‌نمیگه متوجه میشه ضربدری می ایسته.یا به خودش میتابه ولی نمیره.تا می‌تونه نگه میداره اخرم سر ریز میشه

هر نیم ساعت یکبار ببرش دستشویی ببرش داخل حمام شاید از دستشویی می ترسه بچه ات حرف میزنه

مثل بلبل .از لحاظ هوش با سن بالاتراش برابری میکنه

نه بابا جیشم‌نمیگه متوجه میشه ضربدری می ایسته.یا به خودش میتابه ولی نمیره.تا می‌تونه نگه میداره اخرم ...

پس متوجه میشه کنترل هم داره ولی ازروی ترس و یا لجبازیه که نمیره ..سعی کن جای دیگه ببریش دستشویی کنه .مثلا حمام یا حیاط تا ترسش بریزه..یا سرپا بگیرش..بعدکه چندروزی باهات همکاری کرد دیگه بهش اصرار کن خودش بشینه جیش کنه