2777
2789

ساعت مشخصی فکنم نداره 

ولی همون شب اول دفن

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام اسی خیلی متاسف شدم روحشون شاد، ایشاالله باحضرت زهرا محشوربشن ، حال نامزدت چطوره بنده خدا🙁

سلام عزیزم من خیلی از شما انرژی مثبت میگیرم همیشه پستانونو ک‌میبینم ناخودآگاه خوشحال میشم 

حالش ک افتضاح 😔 

ی حرفایی میزنع آدم آتیش میگیره 

امروز می‌گفت دیدی مامانمم تنهام گذاشت 

دو شبی ک تو سرد خونه بود می‌گفت مامانم از اونجا می‌ترسه می‌رفت در سرد خونه 

امروز می‌گفت خودمو با دستای خودم خاکش کردم 

لباسی ک واسه عروسی ما خریده بود گذاشتم تو قبرش می‌گفت الان نمی‌دونم ک چی به سرم اومده الان دورم شلوغه بزار ی چند وقت دیگه میفهمم کی رو از دست دادم 

بخدا اینا رو میگه آتیش میگیرم 😔

سلام عزیزم من خیلی از شما انرژی مثبت میگیرم همیشه پستانونو ک‌میبینم ناخودآگاه خوشحال میشم  حال ...

سلام قشنگم نظرلطفت هست عزیزم هروقت دوس داشتی تگم کن صحبت کنیم ، اره خیلی ناراحت شدم ک بنده خدافوت کرد ولی همیشه ته دلم شادمیشه ازکسی که بیناره و داره زجرمیکشه وقتی فوت میکن میگم الهی شکرکه دیگه راحت شد ، گناه داره بنده خدا😔خیلی مراقبش باش خیلی زیاد غذا خوردنش رو چک کن خوابیدنش چه میدونم سرماخوردن مریضی یاهرچیزی که فکرش رو کنی سعی کن بیشترکنارش باشی بهش محبت کن گاهی گرفتن دست یکی توغصه ها شاید فکرکنی هیچی تاثیرنداره ولی باورکن یه بغل گرفتن از طرف تو خیلی تاثیرداره درسته داغ مادرش که فراموش نمیشه ولی حداقل به این دلگرمه که تورو داره

سلام قشنگم نظرلطفت هست عزیزم هروقت دوس داشتی تگم کن صحبت کنیم ، اره خیلی ناراحت شدم ک بنده خدافوت کر ...

قربونت برم چشم 

آره درسته هستم کنارش بخدا غذاکه همش میگه نمیتونم منم پاپیچش نمیشم چند روز به حال خودش باشه نمی‌خوام بهش گیر بدم ازم فراری باشه من مامانم باباش مرده بود ۱۲ روز لب به هیچی نزد فقط آب میخورد درک میکنم که اینم نتونع چیزی بخوره و عادی باشه اما خب من همیشه فکر میکردم اصلا صبور نیست ولی برعکس خیلی صبوره الان میفهمم 

همینکه رو پاس کارای مراسم رو انجام میده همینکه تظاهر می‌کنه همینکه اشک تو چشاش جمع میشه ولی اجازه نمیده کسی گریشو ببینه باز خودش خیلیه 

قربونت برم چشم  آره درسته هستم کنارش بخدا غذاکه همش میگه نمیتونم منم پاپیچش نمیشم چند روز ب ...

بیشتر سوپ بتونیربهش بدی خوبه چون حال جویدن غذا رو نداره خب دیگه عزیزم مردهست غرور داره مثل ما زنا نیستن ک هی غشش کنن گریه مجبوره ب مهمونا رسیدگی کنه دیگه چیکارکنه اونااومدن واسه تسلیت نمیشه ک بی احترامی کن امیدوارم خیلی زود دلش اروم بگیره با داغ مادرش کناربیاد