2777
2789
عنوان

چه قدراین زن گاوه 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 73 پست
اخه داری سخت می گیری، وقتی مناسبت باشه آدم خونه پدر و مادرش بدون دعوت میره.  فکر می کنی چند در ...

دعوت رسمی چیه من همینجوری هم رفتم آنچنان استقبال ازم نشده الان برم فک کنم درم به روم بازنشه 

پایان هدف آخرخرداد  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک درصد؟؟؟ رسم هرساله هست ۳۶۴ روز دیگه میتونن برن خودشم میدونه هررررررسال من کیک میخرم و همون شب ...

شما گفتید یک درصد

ولی کلا انتظارتون بی جاست، دوست داشتن امسال برن شهرستان، نمیشه به خاطر شما جابه جا کنن که. 

اگه خیلی واست مهمه وقتی برگشتن کیک ببر، شام هم بمون. 

خدایش ده ساله ازدواج کردم یبار مامانم این مارو دعوت نکرد برا شام...  من خودم میرم خونشون هرچی ...

گلم منم انتظارندارم برام سفره ی چن رنگ بچینن بعددعوتم کنن من به نون وپنیرم راضیم هفته ی پیش زنگ زدم دارم میام کادوبدم برداشت گفت ماداریم مهمونی گفتم ۵دیقه نمیتونین تحمل کنین بمونین 😢😢😢😢

پایان هدف آخرخرداد  
خدایش ده ساله ازدواج کردم یبار مامانم این مارو دعوت نکرد برا شام...  من خودم میرم خونشون هرچی ...

دقیقااااا. 

مگر مهمان دیگه ای داشته باشن که دعوت کنن. 

چون نامادری هست، دوستان حساس شدن. 

اخه داری سخت می گیری، وقتی مناسبت باشه آدم خونه پدر و مادرش بدون دعوت میره.  فکر می کنی چند در ...

نامادری نداری هیچ وقت نمیتونی درک کنی

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
شما گفتید یک درصد ولی کلا انتظارتون بی جاست، دوست داشتن امسال برن شهرستان، نمیشه به خاطر شما جاب ...

برام مهم که نیست

ولی هر وقت برگشتن بخاطر احترام میرم

وگرنه اون خونه فقط با مادر خونه ی آدمه

مادر که نباشه دیگه خونه فایده نداره

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
درسته بسته به ذات آدما داره ولی تک و توک پیدا میشن  اما رحمت به اونی که اولین بار گفت آدم از م ...

هفته ی پیش بهش زنگ زدم خونه این دارم کادوی بابارومیارم گفت داریم میریم مهمونی گفتم ۵دیقه ای وایسین بیارم بعدبرین بعدش گفت ۲ساعت دیگه قراره بریم قشنگ دلش نمیخوادماپامونوبزاریم اونجا 

پایان هدف آخرخرداد  
خواهرم نامادری داره، خونه بابای من، خونه نامادری اونه هیچوقت منتظر دعوت نمی مونه

وقتی همش ناراحتی هست و بی‌حرمتی ادم نمیتونه بره

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
دقیقااااا.  مگر مهمان دیگه ای داشته باشن که دعوت کنن.  چون نامادری هست، دوستان حساس شدن. ...

گلم حساس نیستم بازم نامادری هست ولی چراایشون عین زن بابای من نیست به قول دوستان ذات آدماباهم فرق داره

پایان هدف آخرخرداد  
دقیقااااا.  مگر مهمان دیگه ای داشته باشن که دعوت کنن.  چون نامادری هست، دوستان حساس شدن. ...

درسته.

مثلا خودمادر منم مهمون بیاد صد بار میپرسه شام میمونین یا نه

طرفم الکی میگه نه اما میمونه. مامانمم نمیتونم تشخیص بده که میمونن یا نه دیگه ما مجبورش میکنیم دستبکارشه بپزه

ولمون کن 

وقتی همش ناراحتی هست و بی‌حرمتی ادم نمیتونه بره

موضوع ناراحتی و بی احترامی کاملا فرق داره عزیزم. آدم جایی میره که روی خوش ببینه. 

ولی دوستان انتظار دعوت داشتن، گفتم حتی مادر آدم هم خیلی اوقات واسه مناسبت ها دعوت نمی کنه و هر کی دوست داشت میره سر میزنه.