deliar75 مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 عنوان چه قدراین زن گاوه 😞😞😞 | مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 73 پست زن بابامومیگم امشب مثلاعیده کادوی پدرموهفته ی پیش دادم تبریکم گفتم اصلانگفت پاشین بیایین اینجاباشیم هیچ کسوندارم آدم به پدرومادرش دلش خوشه اونم اینجوری 😔😔😔هیچ وقت ازخانواده شانس نیاوردم مابریم انگارمیریم عذاب میکشه آزاری نداریم بخداهفته ای یه باراونم ۲ساعت پایان هدف آخرخرداد 1402/11/05 | 15:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیکاروبیعار۲ عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 34434 خدایش ده ساله ازدواج کردم یبار مامانم این مارو دعوت نکرد برا شام... من خودم میرم خونشون هرچی داشتن میخورم ولمون کن
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 اخه داری سخت می گیری، وقتی مناسبت باشه آدم خونه پدر و مادرش بدون دعوت میره. فکر می کنی چند در ... دعوت رسمی چیه من همینجوری هم رفتم آنچنان استقبال ازم نشده الان برم فک کنم درم به روم بازنشه پایان هدف آخرخرداد
nilgoooon عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 260 یک درصد؟؟؟ رسم هرساله هست ۳۶۴ روز دیگه میتونن برن خودشم میدونه هررررررسال من کیک میخرم و همون شب ... شما گفتید یک درصدولی کلا انتظارتون بی جاست، دوست داشتن امسال برن شهرستان، نمیشه به خاطر شما جابه جا کنن که. اگه خیلی واست مهمه وقتی برگشتن کیک ببر، شام هم بمون.
rahe عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 8830 دقیقا منم مثل تو، همه جا هم میگه ما خیلی مظلومیم. زن گاو همش به فکر خوردنه من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 خدایش ده ساله ازدواج کردم یبار مامانم این مارو دعوت نکرد برا شام... من خودم میرم خونشون هرچی ... گلم منم انتظارندارم برام سفره ی چن رنگ بچینن بعددعوتم کنن من به نون وپنیرم راضیم هفته ی پیش زنگ زدم دارم میام کادوبدم برداشت گفت ماداریم مهمونی گفتم ۵دیقه نمیتونین تحمل کنین بمونین 😢😢😢😢 پایان هدف آخرخرداد
nilgoooon عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 260 خدایش ده ساله ازدواج کردم یبار مامانم این مارو دعوت نکرد برا شام... من خودم میرم خونشون هرچی ... دقیقااااا. مگر مهمان دیگه ای داشته باشن که دعوت کنن. چون نامادری هست، دوستان حساس شدن.
rahe عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 8830 اخه داری سخت می گیری، وقتی مناسبت باشه آدم خونه پدر و مادرش بدون دعوت میره. فکر می کنی چند در ... نامادری نداری هیچ وقت نمیتونی درک کنی من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم
گل_رازقی عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 4353 شما گفتید یک درصد ولی کلا انتظارتون بی جاست، دوست داشتن امسال برن شهرستان، نمیشه به خاطر شما جاب ... برام مهم که نیستولی هر وقت برگشتن بخاطر احترام میرموگرنه اون خونه فقط با مادر خونه ی آدمهمادر که نباشه دیگه خونه فایده نداره آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29421 خدا رحمتشون کنه 🥺 ، مادر شیرین ترین و پرستنی ترین موجود زمینیه ((( البت نه هر مادری ))) ممنونم عزیزم
nilgoooon عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 260 نامادری نداری هیچ وقت نمیتونی درک کنی خواهرم نامادری داره، خونه بابای من، خونه نامادری اونههیچوقت منتظر دعوت نمی مونه
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 درسته بسته به ذات آدما داره ولی تک و توک پیدا میشن اما رحمت به اونی که اولین بار گفت آدم از م ... هفته ی پیش بهش زنگ زدم خونه این دارم کادوی بابارومیارم گفت داریم میریم مهمونی گفتم ۵دیقه ای وایسین بیارم بعدبرین بعدش گفت ۲ساعت دیگه قراره بریم قشنگ دلش نمیخوادماپامونوبزاریم اونجا پایان هدف آخرخرداد
rahe عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 8830 خواهرم نامادری داره، خونه بابای من، خونه نامادری اونه هیچوقت منتظر دعوت نمی مونه وقتی همش ناراحتی هست و بیحرمتی ادم نمیتونه بره من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 دقیقااااا. مگر مهمان دیگه ای داشته باشن که دعوت کنن. چون نامادری هست، دوستان حساس شدن. ... گلم حساس نیستم بازم نامادری هست ولی چراایشون عین زن بابای من نیست به قول دوستان ذات آدماباهم فرق داره پایان هدف آخرخرداد
بیکاروبیعار۲ عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 34434 دقیقااااا. مگر مهمان دیگه ای داشته باشن که دعوت کنن. چون نامادری هست، دوستان حساس شدن. ... درسته. مثلا خودمادر منم مهمون بیاد صد بار میپرسه شام میمونین یا نهطرفم الکی میگه نه اما میمونه. مامانمم نمیتونم تشخیص بده که میمونن یا نه دیگه ما مجبورش میکنیم دستبکارشه بپزه ولمون کن
nilgoooon عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 260 وقتی همش ناراحتی هست و بیحرمتی ادم نمیتونه بره موضوع ناراحتی و بی احترامی کاملا فرق داره عزیزم. آدم جایی میره که روی خوش ببینه. ولی دوستان انتظار دعوت داشتن، گفتم حتی مادر آدم هم خیلی اوقات واسه مناسبت ها دعوت نمی کنه و هر کی دوست داشت میره سر میزنه.