2777
2789
عنوان

چه قدراین زن گاوه 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 73 پست

چرا منتظری اون دعوت کنه خودت پاشو برو برای شامم بمون . مامان منم زن بابا داره . دیشب با خاله هام همه رفتیم عصر . اونم دید موندیم پاشد شام درست کرد . بعضیا میخوان رفت و آمد بچه های طرفو  قطع کنن ولی شما ها کاری نداشته باشید برید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا انتظار دارید بابت یک درصد احتمال که شما برید برای تبریک، بشینن توی خونه و جایی نرن؟  شما ...

سخته جایی حتی برای رفت وآمدنداشته باشی 

پایان هدف آخرخرداد  
مادرشوهرمم زن باباست بخداالان زنگ بزنم چنان خوشحال میشه بریم ولی چون پدرشوهرم خونه نیست فرداقراره بر ...

درسته بسته به ذات آدما داره ولی تک و توک پیدا میشن 

اما رحمت به اونی که اولین بار گفت آدم از مادر یتیم میشه ( یا یتیم هر کس باش یتیم مادر نباش )

واقعا انتظار دارید بابت یک درصد احتمال که شما برید برای تبریک، بشینن توی خونه و جایی نرن؟  شما ...

یک درصد؟؟؟

رسم هرساله هست

۳۶۴ روز دیگه میتونن برن

خودشم میدونه هررررررسال من کیک میخرم و همون شب برای تبریک میریم

الانم گفتم شما ک میدونید من شب با کیک میام، بابام گفت اتفاقا بهش گفتم!!!یعنی یادشونم بوده 

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
چرا منتظری اون دعوت کنه خودت پاشو برو برای شامم بمون . مامان منم زن بابا داره . دیشب با خاله هام همه ...

این بریم پررومیشینه میپرسه میمونین شام ازبس تکرارمیکنه آدم خجالت میکشه پامیشیم میاییم چندین بارآبروموجلوی مادرشوهرم بردنشست عین گاونگاه کردساعت ۹شب مابلندشدیم اومدیم امابریم خونه ی مادرشوهرم حتی شده نون پنیرآورده برامون اونم باخوشحالی

پایان هدف آخرخرداد  
سخته جایی حتی برای رفت وآمدنداشته باشی 

اخه داری سخت می گیری، وقتی مناسبت باشه آدم خونه پدر و مادرش بدون دعوت میره. 

فکر می کنی چند درصد از خانواده ها که خیلی هم روابط خوب دارن، امشب بچه هاشون رو دعوت رسمی کردن؟ 

سلام خوش باشید با گل پسرتون و همسرتون

چون همسر آدم هست که همیشه بدردش میخوره نه کس دیگه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)