deliar75 مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 عنوان چه قدراین زن گاوه 😞😞😞 | مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 73 پست زن بابامومیگم امشب مثلاعیده کادوی پدرموهفته ی پیش دادم تبریکم گفتم اصلانگفت پاشین بیایین اینجاباشیم هیچ کسوندارم آدم به پدرومادرش دلش خوشه اونم اینجوری 😔😔😔هیچ وقت ازخانواده شانس نیاوردم مابریم انگارمیریم عذاب میکشه آزاری نداریم بخداهفته ای یه باراونم ۲ساعت پایان هدف آخرخرداد 1402/11/05 | 15:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 خب تو دعوتشون کن همیشه گلم من دعوت میکنم والابیشترازاوناخودم دعوت میکنم الان متنفرشدم پایان هدف آخرخرداد
zahra_1379 عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 779 چرا منتظری اون دعوت کنه خودت پاشو برو برای شامم بمون . مامان منم زن بابا داره . دیشب با خاله هام همه رفتیم عصر . اونم دید موندیم پاشد شام درست کرد . بعضیا میخوان رفت و آمد بچه های طرفو قطع کنن ولی شما ها کاری نداشته باشید برید
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29421 همیشه گلم من دعوت میکنم والابیشترازاوناخودم دعوت میکنم الان متنفرشدم زن باباست دیگه . چه میشه کرد م
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 واقعا انتظار دارید بابت یک درصد احتمال که شما برید برای تبریک، بشینن توی خونه و جایی نرن؟ شما ... سخته جایی حتی برای رفت وآمدنداشته باشی پایان هدف آخرخرداد
4153 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 3295 چندسالته خیلی خوب بود امضات با اجازت پیامک کردم رو گوشی شوهرم🥰🥰🥰🥰
سایوجان عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 4649 مادرشوهرمم زن باباست بخداالان زنگ بزنم چنان خوشحال میشه بریم ولی چون پدرشوهرم خونه نیست فرداقراره بر ... درسته بسته به ذات آدما داره ولی تک و توک پیدا میشن اما رحمت به اونی که اولین بار گفت آدم از مادر یتیم میشه ( یا یتیم هر کس باش یتیم مادر نباش )
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29421 درسته بسته به ذات آدما داره ولی تک و توک پیدا میشن اما رحمت به اونی که اولین بار گفت آدم از م ... اخ اره من از وقتی مادرم فوت شد یتیم شدیم همه مون
گل_رازقی عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 4353 واقعا انتظار دارید بابت یک درصد احتمال که شما برید برای تبریک، بشینن توی خونه و جایی نرن؟ شما ... یک درصد؟؟؟رسم هرساله هست۳۶۴ روز دیگه میتونن برنخودشم میدونه هررررررسال من کیک میخرم و همون شب برای تبریک میریمالانم گفتم شما ک میدونید من شب با کیک میام، بابام گفت اتفاقا بهش گفتم!!!یعنی یادشونم بوده آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 چرا منتظری اون دعوت کنه خودت پاشو برو برای شامم بمون . مامان منم زن بابا داره . دیشب با خاله هام همه ... این بریم پررومیشینه میپرسه میمونین شام ازبس تکرارمیکنه آدم خجالت میکشه پامیشیم میاییم چندین بارآبروموجلوی مادرشوهرم بردنشست عین گاونگاه کردساعت ۹شب مابلندشدیم اومدیم امابریم خونه ی مادرشوهرم حتی شده نون پنیرآورده برامون اونم باخوشحالی پایان هدف آخرخرداد
nilgoooon عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 260 سخته جایی حتی برای رفت وآمدنداشته باشی اخه داری سخت می گیری، وقتی مناسبت باشه آدم خونه پدر و مادرش بدون دعوت میره. فکر می کنی چند درصد از خانواده ها که خیلی هم روابط خوب دارن، امشب بچه هاشون رو دعوت رسمی کردن؟
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7704 سلام خوش باشید با گل پسرتون و همسرتونچون همسر آدم هست که همیشه بدردش میخوره نه کس دیگه من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
nilgoooon عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 260 اخه داری سخت می گیری، وقتی مناسبت باشه آدم خونه پدر و مادرش بدون دعوت میره. فکر می کنی چند در ... چون نامادری هست حساس شدی
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 زن بابات چند سالشه؟ چه بدونم به خودش باشه میگه ۱۸سالمه بالای ۵۰سالشه پایان هدف آخرخرداد
سایوجان عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 4649 اخ اره من از وقتی مادرم فوت شد یتیم شدیم همه مون خدا رحمتشون کنه 🥺 ، مادر شیرین ترین و پرستنی ترین موجود زمینیه ((( البت نه هر مادری )))