2777
2789
عنوان

چه قدراین زن گاوه 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 73 پست
دختر۱۰ساله دارم تحملش میکنم همه جامیشینه جانمازآب میکشه آدم خوبیم 

نمیگم ادم بدی هستی اما باهاش که زندگی نمیکنی حداقل بهاطر ارامش خودت و پدرت بهش نزدیک شو الکی هم شده بزار اونم سمتت بیاد

گاهی دعوتشون کن اونم یاد بگیره

الانم گفتن نمیخواد خودت پاشو برو

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب خاستیم بریم تبریک روز پدر! آقا با خانمش رفته بودن شهرستان!! یعنی یه درصد نگفتن روز پدره، ب ...

من ازمادرواقعی هم شانس نداشتم بخداآدم دلش میگیره این روزای عزیزخانواده ات اینجوری باشه 

پایان هدف آخرخرداد  
نمیگم ادم بدی هستی اما باهاش که زندگی نمیکنی حداقل بهاطر ارامش خودت و پدرت بهش نزدیک شو الکی هم شده ...

به جان بچم خوبی هایی که درحقش کردم آدم های نزدیکش انجام ندادن چراالکی واسه یه نفهم مایه بزارم همسرم میگه چرابراش خوبی کنیم وقتی نمیفهمه پدرمم که بماندازبس دلموشکونده دیگه برام مهم نیست 

پایان هدف آخرخرداد  
به جان بچم خوبی هایی که درحقش کردم آدم های نزدیکش انجام ندادن چراالکی واسه یه نفهم مایه بزارم همسرم ...

پس ولش کن عزیز دلم فقط به پدرت زنگ بزن و شب و با شوهرت بگذزون

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
طرف تو خونه ای که مامان ک باباش توشن بهش رو نمیدن  ماهی به بار برو  همونطور که خونه ی نا ...

تازه ناپدری به مراتب بهتر از نامادریه به شرط اینکه هیچکدومو ( چه پدر خوانده چه مادرخوانده )  زودتر از ۲ ماه نبینی 

طرف تو خونه ای که مامان ک باباش توشن بهش رو نمیدن  ماهی به بار برو

مادرشوهرمم زن باباست بخداالان زنگ بزنم چنان خوشحال میشه بریم ولی چون پدرشوهرم خونه نیست فرداقراره بریم اونجااوووففف پدرومادرهم خوب نباشن واقعاعذاب میکشه آدم 

پایان هدف آخرخرداد  
دیشب خاستیم بریم تبریک روز پدر! آقا با خانمش رفته بودن شهرستان!! یعنی یه درصد نگفتن روز پدره، ب ...

واقعا انتظار دارید بابت یک درصد احتمال که شما برید برای تبریک، بشینن توی خونه و جایی نرن؟ 

شما باید خوشی پدرتون براتون مهم باشه، تبریک رو تلفنی هم میشه گفت. وقتی برگشتن هم می تونید سر بزنید.