2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی که خونه خراب کنه💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 23 پست
یه دزد میاد وسایل رو می‌بره  اگه قبول دارید مرد ها بی اختیار و مثل وسیله هستند جاشون تو جامعه ...

ي سورة قرآن داریم ک نوشته ما از انسان ها عهد گرفتیم ک خون همدیگر را نریزید و همدیگر را از خانه هایشان آواره نکنین، نمی دونم کدوم آیه بود تو اینترنت بزنین براتون میاد

وقتی خدا گفته انسان ها یعنی زنها هم تو این مورد تعهد و عقدی بین هم دادن و وقتی همدیگه از خونه هاشون آواره می کنن میشه خیانت ب همجنس 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
واقعا از ماست که بر ماست .... درسته که خیانت مرد و زن نداره  ولی بیاید قبول کنید ذات مرد خرابه ...

💙🌹💙🌹💙🌹

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مردا رو کمتر مقصر می دونم

چون هم کمتر می فهمن هم تحت تاثیر هورمون هاشونن هم بیشتر تو اجتماعن و هم مسئولیت کمتری تو خونه و چرخوندن محیط خونه دارن 

‌این زنای نکبتی ک هی دنبال این و اونن برای حرص دادن جاری خط ب برادرشوهر می دن یا همکار و همکلاسی متاهل دارن و خودشونم  متاهلن با دوست اجتماعی و کوفت و … توجیه می کنن اینا انگلای جامعه ان ، کاش خدا اینا رو مقطوع و نسل می کرد دلیلشونن ندیدن محبت از شوهر خوب خبرت جدا شو خبرت محبت نبینن اصلا می میری

بخداوندی خدا کلی دختر مجرد می شناسم ک دوس پسر ندارن اینا محبت جنس مخالف ندیدن مردن نکبت 

چند مورد تو سایت دیدم بخدا تاپیکاشونو ببینید کرک و پرتون می ریزه، یارو جدا از شوهر زندگی می کنه بچه دار دو سال طلاق عاطفی گرفته تو دوسال با ده تا دوس شده جالبه تا کم می یاره یا می گه جریان دوستمه یا می گه جدا شدم ده تا نامزد کرده ب اصطلاح با همشونم رابطه ج داره 

بله حق دارید  تعجب می‌کنم از زنایی که زندگی هم جنسشونو نابود میکنن..عذاب وجدان نمیگیرن یعنی؟یه ...

فکر نمی کنم وجدان داشته باشن چ برسه عذابش 

من مردا رو کمتر مقصر می دونم چون هم کمتر می فهمن هم تحت تاثیر هورمون هاشونن هم بیشتر تو اجتماعن و ه ...

منم زندگی ي نفر می خوندم نمی دونم راست بود یا دروغ می گفت پدرش از ی طرف خیانت می کرد مادرشم از ی طرف می گفت منه بدبخت ب خاطر خیانت اینا آواره خونه اینو اون بودم می گفت از بس اینا خیانت می کردن یادشون نبود بچه ای دارن بعد اون زنیم ک افتاده بود تو زندگی مادرشم ی بچه داشت 

ي سورة قرآن داریم ک نوشته ما از انسان ها عهد گرفتیم ک خون همدیگر را نریزید و همدیگر را از خانه هایشا ...

اگر این فکر باعث میشه که آرامش داشته باشید پس من حرفی ندارم

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود 

اگر این فکر باعث میشه که آرامش داشته باشید پس من حرفی ندارم

💙💙💙