2777
2789
عنوان

جرم گیری دندان کردین

81 بازدید | 9 پست

کسی هست زیاد این کارو انجام بده.من پارسال جرم گیری کردم امسالم میخوام بکنم.دندون آسیب میبینه؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ک پارسال تجربش کردی بگو خوبه یا ن

خیلی خوبه .انگار یه وزن اضافی از رو دندونات برداشته میشه.ولی دندونایی که پوسیده باشن باید بی حس بشن درد داره

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
سفید میشن؟

اره تا چند روز سفیدیش میمونه.ولی باید روزی چند بار مسواک بزنی به مرور مثل قبل میشه

هزینش برای هر فک چقدره عزیزم؟؟؟

نمیدونم .من پارسال عید رفتم یه تومن بود کل دندونا

نمیدونم .من پارسال عید رفتم یه تومن بود کل دندونا

من تعرفه های امسال رو نگاه می کردم زده بود ، ۶۰۰ برای هر فک 😑 ولی فکر کنم دندونپزشک ها اضافه بگیرن ، هرکی هرکیه.

...I got this feeling in my SOUL
من تعرفه های امسال رو نگاه می کردم زده بود ، ۶۰۰ برای هر فک 😑 ولی فکر کنم دندونپزشک ها اضافه بگیرن ...

شهرای مختلفم فرق دارن