2777
2789
عنوان

هوووووو عوووووووو هوووووو عوووووووو😍😍😍🇮🇷🇮🇷

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 113 پست
اخا این شعار شونه برا همه تیما میخونن 

خب اشتباه کردن برا ما خوندن😎😂

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
مگه میشه تو یه بازی ۳تا گل قبول نشه😶

خدایی سومی رو دیگ باید قبول میکردن😒 

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهدی طارمی پاسخ کری اماراتی‌ها را داد؛ حالا شما گریه کنید 💢گل سوم ایران توسط محمد محبی در دقیق ...

😍😍😍😍بعله بعله💃💃💃

ن اتفاقا امارات زدن داره تا دیگ این عربا برا ما شاخ و شونه نکشن

زمان عرب و عجم گفتن و (( عرب در بیاین ملخ میخورد، سگ اصفهان آب یخ میخورد)) ها گذشته😀

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
زمان عرب و عجم گفتن و (( عرب در بیاین ملخ میخورد، سگ اصفهان آب یخ میخورد)) ها گذشته😀

بعله خب منظورم عرب و عجم نیست اگه اون طرف چینی بود میگفتم چینیا😁

خدا رحم کنه تموم شه، نشه مثل بازی ایران و استرالیا

ندیدم اونو ، چیشد آخرش 🥺

دوتاش طارمی زد ، با پاس سردار  یه پنالتی هم برا اونا شد بیراوند گرفت

گل خوردیم  

تو نفس بکش من هوارو میبوسم๛در خاک من هر آنچه نمی فهمند مسخره می کنند..↻پشت هر گوشی یه قلب درحال تپیدنه مراقب‌تایپ‌کردناتون‌باشین")