2777
2789
عنوان

امپول پنی سیلین

| مشاهده متن کامل بحث + 13357 بازدید | 41 پست
منم از این عفونتا گرفته بودم ولی بستریم کردن بیمارستان آنتی بیوتیک تو سرمم میزدن بعدم پنی سیلین فک ...

اره دکتر متخصصه گفت اگ با پنی سیلین از بین رفت چ بهتر نرفت بستریت میکنم بیمارستانا پر مریضه خودم نمیخام بستری بشم فعلا با مسکن دردشو قطع کردم 

من تازه زدم سه تا بود روزی یکی اصلاااااااااااااا درد نداشت قبلشم رو دستم تست کرد

جدا مطب زدید یا درمانگاه اخه میگن درمانگاه شلوغه سریع خالی میکنن دردش بیشتره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدا مطب زدید یا درمانگاه اخه میگن درمانگاه شلوغه سریع خالی میکنن دردش بیشتره

این حرفا چیه آخه درمانگاه زدم منم خ میترسیدم ولی بخدا در حد خیلی خیلیییییییی کم خیلی ناچیز بود دردش فقط نفس عمیق بکش و شل کن

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
این حرفا چیه آخه درمانگاه زدم منم خ میترسیدم ولی بخدا در حد خیلی خیلیییییییی کم خیلی ناچیز بود دردش ...

دوستم رفته بود درمانگاه زده بود میگفت تا چند روز جاش سیاه بود میگفت تا خابیدم خالی کرد 

اره دکتر متخصصه گفت اگ با پنی سیلین از بین رفت چ بهتر نرفت بستریت میکنم بیمارستانا پر مریضه خودم نمی ...

نمیدونم...‌

عجیبه آخه

چون اولا عفونت کلیه رو باید از رو آزمایش ادرارت بفهمن که ببینن دقیق به چه دارویی حساسه

(چون مصرف الکی آنتی بیوتیک خودش مقاومت دارویی میاره)

دوما باکتریایی که کلیه رو درگیر می کنن پنی سیلین براشون یه شوخیه👀

مثلا تو سرم من اون آنتی بیوتیک قویه که اسمش یادم نیست رو میزدن با مروپنم

تازه ۱۰ روز طول کشید دوره درمانم

چطوری واسه عفونت کلیه اینو دادن بهت😐

حالا دیگه توکل کن به خدا ببین چی میشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

این حرفا چیه آخه درمانگاه زدم منم خ میترسیدم ولی بخدا در حد خیلی خیلیییییییی کم خیلی ناچیز بود دردش ...

چون میخاد عمیق تزریق کنه لباس بیشتر باید کشید پایین یا بزارم هر چقدر لازمه خودش بکشه 

چون میخاد عمیق تزریق کنه لباس بیشتر باید کشید پایین یا بزارم هر چقدر لازمه خودش بکشه 

😂😂😂😂😂دختر چرا اینجوری تو یه آمپول سادس یه گوشه لپ باسن میزنه تموم

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
نمیدونم...‌ عجیبه آخه چون اولا عفونت کلیه رو باید از رو آزمایش ادرارت بفهمن که ببینن دقیق به چه دا ...

دکتر گفت هنوز خیلی درگیر نیست کلیه ات سونو شکمی نوشت از سونو شکم لگن تشخیص داد ازمایش خونم که چیزی نبود توش نشونه عفونت نبود ازمایش ادرار دادم چیزی معلوم نبود ولی بازم درد داشتم گفت اینا رو مینویسم اگ رد کرد ویروسو که هیچ نه باید بستری شی منم از بستری شذن خ میترسم 

😂😂😂😂😂دختر چرا اینجوری تو یه آمپول سادس یه گوشه لپ باسن میزنه تموم

چون تو بچگی خ اذیت شدم سر امپول اجا که ارومم کنند بیشتر میترسوندنم یبار که برا امپول زدن پامو بستن بهم فرار  نکنم 

دکتر گفت هنوز خیلی درگیر نیست کلیه ات سونو شکمی نوشت از سونو شکم لگن تشخیص داد ازمایش خونم که چیزی ن ...

عه

ولی یه دکتر دیگه هم برو محض اطمینان

بعضی از دکترا واقعا انگار بلد نیستن تشخیص بدن

من یادمه ۴ سال پیش واژینیت داشتم،دکتر درمانگاه گیر داده بود این عفونت ادرار شدیده،در حالی که تو آزمایش هیچی مشخص نبود.میگف باید جنتامایسین و..‌.. بزنی.

من که نزدم

صبر کردم بردم دکتر خودم که نفرولوژیسته،برگشت گف کی به این بیسوادا اجازه داده نظر بدن و....

گف اگه آزمایش ادرار و خونت منفی شد،مطمئن باش عفونت تو دستگاه ادراری نیست،چون امکان نداره میکروب تو آزمایش کلا نیاد

فقط واسم یه قرص نوشت یه هفته خوردم خوب شدم

واسه همینم از اون موقع هرچیم بشه دیگه پیش دکتری که مطرح نیست نمیرم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عه ولی یه دکتر دیگه هم برو محض اطمینان بعضی از دکترا واقعا انگار بلد نیستن تشخیص بدن من یادمه ۴ س ...

نمیدونم والا الان شما میگی نزنم ؟نمیدونم چ قرصی داده که از سر شب ی لیوان اب بخورم میرم دستشویی بالا بیست دف رفتم از سر شب