ماراال_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 168 عنوان دکوری روی کنسول 95 بازدید | 5 پست سلام خانمای عزیز.. برای روی کنسول قصد دارم دکوری بخرم. اینارو دیدم بنظر شما قشنگ به کنسول میخوره؟ ممنون میشم شماهم راهنمایی کنید اگه چیزی مدنظرتونه من از وسطی زردا خوشم اومد مارال_بانوو هستم کاربر سال 97.7.1 که به درخواست خودم تعلیق شدم 🎀 1402/11/02 | 09:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazskin عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2967 حالا چرا میخوایی شمعدون بگیری. مجسمه بگیر، گلدون بگیر. ساعت رومیزی دکوری بگیر مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
ماراال_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 168 حالا چرا میخوایی شمعدون بگیری. مجسمه بگیر، گلدون بگیر. ساعت رومیزی دکوری بگیر از بچگی عاشق شمعدونی بودم اخه🤣ولی خب ساعت هم دیدم خیلی واقعا زیباست. مارال_بانوو هستم کاربر سال 97.7.1 که به درخواست خودم تعلیق شدم 🎀
ماراال_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 168 حالا چرا میخوایی شمعدون بگیری. مجسمه بگیر، گلدون بگیر. ساعت رومیزی دکوری بگیر مارال_بانوو هستم کاربر سال 97.7.1 که به درخواست خودم تعلیق شدم 🎀
nazskin عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2967 از بچگی عاشق شمعدونی بودم اخه🤣ولی خب ساعت هم دیدم خیلی واقعا زیباست. این شمعدونی که انتخاب کردی به خونه ی سنتی میاد. اگر خونت سنتی نیست پس شمعدون های مدرن تر بگیر. مثلا از این سفالیا که تازه مد شده. یا مثلا فلزی های طرح ایکیا. یا چوبی ها مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
ماراال_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 168 این شمعدونی که انتخاب کردی به خونه ی سنتی میاد. اگر خونت سنتی نیست پس شمعدون های مدرن تر بگیر. مثلا ... خونم سبکش مدرن خیلی نیست میشه گفت تقریبا تلفیقی بین مدرن و سنتی.. مرسی به پیشنهادتون فکر می کنم مارال_بانوو هستم کاربر سال 97.7.1 که به درخواست خودم تعلیق شدم 🎀