2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال متخصص حوزه دینی هستین؟  به هرکسی نمیشه اعتماد کرد  خیلیا به اسم عرفان سودجویی می ک ...

درسته 

واقعا خیلی سوال دارم که باید بپرسم میدونم به خاطر همین به دنبال یک فرد مطمئن هستم

درسته  واقعا خیلی سوال دارم که باید بپرسم میدونم به خاطر همین به دنبال یک فرد مطمئن هستم

فکر نکنم مجازی درست و حسابی پیدا بشه برو حضوری بپرس از مراجعین تقلید اخوندی سیدی چیزی 

درسته  واقعا خیلی سوال دارم که باید بپرسم میدونم به خاطر همین به دنبال یک فرد مطمئن هستم

اگه سوال فقهی و مرتبط با احکامه از امام جماعت مسجد کمک بگیرین 

اگر مشاوره اعتقادی، اخلاقی می خواین از اساتید حوزه استفاده کنین  یا تماس با دفتر مرجع تقلیدتون 

معتبر ترین راه ها همینه

اگه سوال فقهی و مرتبط با احکامه از امام جماعت مسجد کمک بگیرین  اگر مشاوره اعتقادی، اخلاقی می خ ...

نه اینطوری سوال فقهی و اینا نیست 

یه سری سوال در مورد ماورا و.. رو میخوام بگم گوش بده به حرفم و راهنمایی ام کنه دقیقا نمیدونم باید به چه کسی بگم

نه اینطوری سوال فقهی و اینا نیست  یه سری سوال در مورد ماورا و.. رو میخوام بگم گوش بده به حرفم ...

این رواطلاع دقیق ندارم

ولی اکثر عرفایی که کتب اخلاقی دارن میگن با تطهیر نفس و‌خودسازی ومحاسبه‌ نفس میشه به طور طبیعی از مسائل مختلف آگاه شد

اگه اهل کتاب هستی،

توی تلگرام سرچ کن aztarikibenoor

چون اینجا لینک رو ارسال نمیکنه توی پیام، نتونستم برات بذارم.

اونجا کتابهای خوبی رو میخونه که موقع انجام کار و پیاده روی هم میتونی گوش بدی😇😍