dokhtarsayeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 151 عنوان شخص عرفانی غیر حضوری میشناسین 103 بازدید | 11 پست دوستان شما شخص عرفانی غیر حضوری رو میشناسید که مشاوره خوبی در زمینه مذهبی و... باشند 1402/10/30 | 21:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36421 عرفانی با مذهبی فرق داره بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
dokhtarsayeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 151 عرفانی با مذهبی فرق داره شما کسی تو این زمینه میشناسین که خوب مشاوره بده هم رایگان باشه
پناه_شبها عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4326 دنبال متخصص حوزه دینی هستین؟ به هرکسی نمیشه اعتماد کرد خیلیا به اسم عرفان سودجویی می کنن
dokhtarsayeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 151 دنبال متخصص حوزه دینی هستین؟ به هرکسی نمیشه اعتماد کرد خیلیا به اسم عرفان سودجویی می ک ... درسته واقعا خیلی سوال دارم که باید بپرسم میدونم به خاطر همین به دنبال یک فرد مطمئن هستم
setare_j عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1921 درسته واقعا خیلی سوال دارم که باید بپرسم میدونم به خاطر همین به دنبال یک فرد مطمئن هستم فکر نکنم مجازی درست و حسابی پیدا بشه برو حضوری بپرس از مراجعین تقلید اخوندی سیدی چیزی
پناه_شبها عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4326 درسته واقعا خیلی سوال دارم که باید بپرسم میدونم به خاطر همین به دنبال یک فرد مطمئن هستم اگه سوال فقهی و مرتبط با احکامه از امام جماعت مسجد کمک بگیرین اگر مشاوره اعتقادی، اخلاقی می خواین از اساتید حوزه استفاده کنین یا تماس با دفتر مرجع تقلیدتون معتبر ترین راه ها همینه
dokhtarsayeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 151 اگه سوال فقهی و مرتبط با احکامه از امام جماعت مسجد کمک بگیرین اگر مشاوره اعتقادی، اخلاقی می خ ... نه اینطوری سوال فقهی و اینا نیست یه سری سوال در مورد ماورا و.. رو میخوام بگم گوش بده به حرفم و راهنمایی ام کنه دقیقا نمیدونم باید به چه کسی بگم
dokhtarsayeh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 151 فکر نکنم مجازی درست و حسابی پیدا بشه برو حضوری بپرس از مراجعین تقلید اخوندی سیدی چیزی خودمم همین فکر رو میکنم اگر شخص درستی پیدا نشه همین کارو باید بکنم
پناه_شبها عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4326 نه اینطوری سوال فقهی و اینا نیست یه سری سوال در مورد ماورا و.. رو میخوام بگم گوش بده به حرفم ... این رواطلاع دقیق ندارمولی اکثر عرفایی که کتب اخلاقی دارن میگن با تطهیر نفس وخودسازی ومحاسبه نفس میشه به طور طبیعی از مسائل مختلف آگاه شد
گیلدخترر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 72 اگه اهل کتاب هستی،توی تلگرام سرچ کن aztarikibenoorچون اینجا لینک رو ارسال نمیکنه توی پیام، نتونستم برات بذارم.اونجا کتابهای خوبی رو میخونه که موقع انجام کار و پیاده روی هم میتونی گوش بدی😇😍