2777
2789

بچه ها مامان من یک زن فوق العاده رنج دیده و دلسوزه، داداشم چند سال پیش معتاد شد و همسرش متارکه کرد، مامانم بشدت تحت فشار این طلاق هستش، چون فرزندان داداشم رو نگهداری می‌کنه= سه تا دختر هستند خیلی حساس و گاهی بی ادب میشن، چون عادت ندارن به زندگی با مادربزرگشون و گاهی توهین می کنند به مامانم ، مامانم خیلی سرویس میده به این سه دختر، سنشون هم 5 و 8 و 12 ساله

مامانشون هم گفته بچه ها رو نمی‌خوام. داداشم با اینکه ترک کرده به هیچ وجه نمیتونه از پس بچه ها بر بیاد...

حالا تو این شرایط من می‌خوام طلاق بگیرم😔

علت= بیکاری همسر از روز عروسی تا الان و بی عاری...

خودم حقوق ناچیزی دارم اما پولم به رهن خونه نمیرسه، بنظرتون چیکار کنم؟ اگه برگردم خدای نکرده مامانم افسردگی نگیره! 

به همسرم ظهری بعد کتکی که خوردم گفتم شنبه میرم برای همیشه! چون من الان یه استان دیگم و خانوادم یک استان دیگه!

اگه این پست رو خوندید برام دعا کنید 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه سخت هم واسه شما هم مادرتون هم اون سه تا دختر  

خدا کمکتون کنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه دعانویس خوب پیدا کن شوهره از بیعاری دربیاد 😂🥴یاد دختر همسایه قدیممون افتادم بنده خدا خیلی سختی میکشید شوهره میخوابید تا ظهر از ظهر هم میرفت پیش رفیقاش کفتر بازی دختر بازی تا بوق سگ آخر رفت پیش دعانویس پسره ادم شد ازین رو به اون رو شد بدبخت مرد اون چندسالو هیشکی حمایتش نمیکرد

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

عزیزم اگه ی شغل خوب برا خودت دست و پا کنی مامانت بهت افتخار هم میکنه....برا خودت  برا روحیه ارزشی ک داری وگرنه چن سال میگذره زندگیت همینه ..این مردا با توجه نداشتن شغل اصلا عوض نمیشن چون مورد زیاد داشتیم اینجوری. عمر خودتو تباه نکن

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
نه جلوگیری کردم

اگه نمیکشی تا بچه نداری برو

چون بچه نداری زیاد ب خانواده ات فشاری نمیاد

بری خونه مادرت هم کمک اون میشی برای نگهداری بدادرزاده هات 

ب بقیه فکر نکن ب فکر خودت باش

محکم جلوگیری کن ک با بچه کارت خیلی سخته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم توی تاپیکات دیدم که نوشتی شوهرت کم انرژی ه ولی همه چی برات فراهم کرده و خانواده اش مسخره اش میکنن که بیعاره ،تو ناراحت حرف اونا بودی.

حالا حرف اونا روت اثر گذاشته و میگی بیعار و بیکاره یا از با سیلی صورت سرخ نگه داشتن خسته شدی؟

عزیزم چقد با تاپیکت نارحت شدم بخصوص برای دخترهای داذاشت الان ک برادرتون ترک کرده امکانش نیس دوباره برید خواستگاری زن برادرتون بخاطر بچه ها بعد ی سوال دلیل شما چی بود ک با همسرتون ازدواج کردید وقتی میدونستیذ بیکاره اینم بتون بگم همسر منم همینه دقیقا من نمیدونم واقعا چرا تن ب این ازدواج دادم شما چی 

اگه نمیکشی تا بچه نداری برو چون بچه نداری زیاد ب خانواده ات فشاری نمیاد بری خونه مادرت هم کمک اون ...

خیلی از حقوق انسانی مو زیر پا گذاشتم تا عوض بشه ولی نشد، آبگرمکن خراب میشد خودمو با آب گرم کرده میشستم ولی راحت می‌گفت پول ندارم برو خونه مامانم حموم، حداقل پولمو نیاوردم تو زندگیم تا یه آرامش نسبی برقرار باشه،  نمی‌دونم چی میشه ولی کاش خودکشی حلال بود! 

ببخشید اگه حال شما رو هم بد کردم ولی انگار خیلی پرم...

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
خیلی از حقوق انسانی مو زیر پا گذاشتم تا عوض بشه ولی نشد، آبگرمکن خراب میشد خودمو با آب گرم کرده میشس ...

خودتو ی عقاب در اوج بدون، تا وقتی بچه نداری همین قدر ازاد و رها هستی

سبک سنگین بکن ببین بمونی یا بری. 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.