2777
2789

جالبه پدر و مادرم به من میگن تو مه بونترین و دلسوز ترین بچه ی مایی و هر وقت هم مشکلی براشون پیش میاد به من میگن و از من میخوان کمکشون کنم منظورم کمک غیر مادی چون خودشون وضعشون خیلی خوبه،اما هیچوقت به من کمک مالی نکردن و کمک های مالیشون فقط برای خواهر برادرامه به اونا کمک کردن خونه گرفتن ،ماشین گرفتن اما به من اصلا حتی با وجود اینکه یکدفعه به بابام گفتم یکم قرض بده خونه بخریم پولمون کم اومده الکی گفت ندارم ولی هنوز یک ماه نشده بود یک ملک دیگه برای خودشون گرفتن،این در حالی بود که همون مبلغ قرض که من از بابام میخواستم رو دو سال قبلش به خواهرم کمک کردن،حالا اینا به کنار الانم که

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا منم تو همین وضعیتم نمیدونم چرا اینجوریه با وجودی که اونا ذره ای احترام نمیزارن 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

وای بیا بغلممممممممممممممممممم

الان ده روزه بخاطر همچین موردی قیدشونو زدم

همیشه نمیشه محبت یکطرفه باشه

هر وقت نوبت دکتر بود خرید بود گردش میخواستن برن حوصلشون سر میرفت قبضهاشون پرداخت نشده بود کسی دم دست تر از من نبود

ولی همچین که پای منافعشون اومد وسط انگار من دشمن خونیشون شدم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

الانم یک خونه با خواهرم شریکی داشتیم بابام برامون خریده بود بعد که قرار شد سهم خواهرم رو ما بخریم به پیشنهاد خودشون و بابام واسطه بود ،بابام ۱۵۰میلیون به نفع اونا کار کرد و خونه رو گرونتر به ما داد 

دقیقا مادر منم میگه تو از عهده ی کارا بر میای برادرت نمیتونه تو پشتش باش🤦🏻‍♀️

اخه لامصب ما ۱۴ سال اختلاف سن داریم هنوز نتونسته از عهده کاراش بربیاد

تازه وقتی برای من خرید میشه همه میفتن به جون هم

هرچه با هرکه کنی بر تو همان می گذرد!
وای بیا بغلممممممممممممممممممم الان ده روزه بخاطر همچین موردی قیدشونو زدم همیشه نمیشه محبت یکطرفه ...

بخدا دبگه از این همه بی عدالتی اشکم در اومده ،بدبختی اینه نمیتونم چیزی هم بهشون بگم،بس که بدبختم

بخدا دبگه از این همه بی عدالتی اشکم در اومده ،بدبختی اینه نمیتونم چیزی هم بهشون بگم،بس که بدبختم

ببین من کاااااااااااااااااااااااملا درکت میکنم

ولی من از وقت و زمانی که باید برای بچم برای شوهرم  خودم میزاشتم میزدم در خدمت اونا بودم

همشم با جمله ی تو دلسوز مایی تو مهربونی خدا خیرت بده و.... خر میشدم

فک میکردم دارم راه درست رو میرم بعد دیدم نععععععععععع 

من ملیجک شدم تو دستشون 

با همین حرفا منو که مهر طلب بودم خر میکردن تا ب اهدافشون برسن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
وای بیا بغلممممممممممممممممممم الان ده روزه بخاطر همچین موردی قیدشونو زدم همیشه نمیشه محبت یکطرفه ...

دقیقا

اینجور وقتا میشیم خواهر خوبه موقعی که کاری پدر مادر میخوان برامون انجام بدن از حسادت میترکن

هرچی بابام برای خواهر برادرم خرید من هیچی نگفتم گفتم مال خودشه ولی خدا نکنه بگم یه شلوار میخوام بخرم هزارتا حرف میشنویم که اره تو اونو بیشتر از ما دوست داری!

الانم که هنوز هیچی نشده پدرمم خداروشکر در قید حیاته سر ارث مثل لاشخور افتادن جون هم

هرچه با هرکه کنی بر تو همان می گذرد!
ببین من کاااااااااااااااااااااااملا درکت میکنم ولی من از وقت و زمانی که باید برای بچم برای شوهرم &n ...

آره بابا ما اشتباه کردیم که فکر میکردیم کار درستی کردیم ،از قرار معلوم کار درست رو همون میکنه که دلسوز نیست اجر و قربش بیشتره و بهش هم کمک بیشتری میشه ،ولی کاش پدر و مادرا بدونن این تفاوت گذاشتن  بین بچه ها و سوءاستفاده کردن از احساسات بچشون چقد آدم رو میشکنه