2777
2789

استارتر عزيز ببخشيد . دوست جونيا ميشه اولين تاپيك منو گزارش بزنين (قديمي ترينش با عنوان رنگ پوست نوزاد) خواهشا كه پاك بشه😔 اشنا تو سايته ببينن بچم گناه داره مسخره ميكنن

خدا بهتون خير بده الهي

جلوش سکوت کن تاضایع بشه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید یه موقع که باهم خوبین و صمیمی هستی باهاش مطرح کنی و بگی دوست دارم که هر اتفاقی تو زندگیمون میفته بین خودمون دوتا فقط باشه .نه من به خانوادم بگم نه تو  

چون وارد شدن خانواده ها به دعوامون موجب بد شدن ذهنیتشون و خراب تر شدن ماجرا میشه 

باید یه موقع که باهم خوبین و صمیمی هستی باهاش مطرح کنی و بگی دوست دارم که هر اتفاقی تو زندگیمون میفت ...

فعلا که بحث جدایی میزنه سر یه مسئله چرت یه ماهه اعصابمو ریخته بهم میشه تاپیک طلاق صفحه دوممو بخونی اونجا توضیح دادم نظر بدی که بنظرت منظورشون چیه

اگه میتونی جداشو

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭