2777
2789
عنوان

بهم ریختگی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 32 پست
دقیقا دوست دارم اینجوری بشم کارام تموم کنم بشیمم باخیالت راحت چای بخورم نه وسط خونه ی بهم زیخته ک اف ...

خدایی الان پاشو کارات رو تموم کن 

بعد بیا اینجا بهمون بگو

من خودمم مثل توام خونه کثیف باشه افسردگی میگیرم 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

شکا معتاد گوشی شدی اون وقتی هم گوشی دستت نیست خسته ای نا نداری کار کنی

اره واقعا الان ک فک میکنم یعنی از صبح ک بیدار میشم تا عصر سرم تو گوشیه عصر تااخرشب حتی بچم بغلم باشه سرم تو گوشیه 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا منم فقط وقتی مهمون میگه میخواد بیاد شوک وارد میشه بهم وهمه رو مرتب میکنم

😂 مجبورم دعوتی بگیرم

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
خدایی الان پاشو کارات رو تموم کن  بعد بیا اینجا بهمون بگو من خودمم مثل توام خونه کثیف باشه اف ...

راس میگی الان بلند میشم

شوهرت گیر نمیده؟؟افسرده نشدی؟

چرا خیلی مبگه انگار زلزله اومده اتاق خواب فقط جا واسه راه رفتن هست پر لباس ریخته اشپزخونه بهم ریییخته 

الان دیگه وقته خونه تکونی منم مثل شمام پسرم ۱۱ ماهشه. یه بچه مدرسه ایم دارم ... وقتم کمه ... خسته هم میشم ...اما امروز ظرفهای یه کابینتو ریختم و شستم برنامه ریختم هر روز یه جا رو اساسی تمیز کنم 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
شوهرت گیر نمیده؟؟افسرده نشدی؟

افسرده رو نمیدونم 

راس میگی الان بلند میشم

منم الان با تو بلند میشم کارامو میکنم

بعد میام خبر میدم چی کارایی انجام دادم

قبول؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

به نظرم افسرده شدی

منم یه مدت اینجوری بودم الان ، مثلا میگم ساعت ۹ رفتم تو گوشی دیگه تا ۱۱ و ۱۲ ظهر حق ندارم چک‌کنم برم تو نت، با این کار حتی شده روزی یه بار هم میرم تو‌گوشب خیلی بهتر شدم و اینکه معده ام هم خراب بود همش دراز میکشیدم و کسل بودم الان تحت درمانم خیلی بهتر شده اوضاع ام

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
منم الان با تو بلند میشم کارامو میکنم بعد میام خبر میدم چی کارایی انجام دادم قبول؟

ارهه سعی میکنم بلند شمم با اینکه بی حوووصله ترینم

به نظرم افسرده شدی منم یه مدت اینجوری بودم الان ، مثلا میگم ساعت ۹ رفتم تو گوشی دیگه تا ۱۱ و ۱۲ ظهر ...

اره حتی یه ماهه به سوهرم میگم بی دلیل غمگینم همیشه دلگیرم