2777
2789
عنوان

بهم ریختگی خونه

672 بازدید | 32 پست

من دو س ماهه خیلی عوض شدم خونم همیشه کثیفه اشپزخونم همیشه نامرتبه تو حموم همیشه لباس نشسته دارم خونمم نامرتب از این وضعیت خیلی خیلی ناراحتم ولی اصلا نمیدونم چمه اصلا نمیتونم کار کنم  همش سرم تو گوشیه صبح تا شب حتب بچمو شیر میدم سرم تو گوشیه خیلی ناراحتم قبل اصلا اینجوری نبودم اگه کسی راه حلی داره بهم بده

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینترنت نگیر یا گوشی ساده بردار

به نظرت حواب میده یعنی ممکنه بخاطر گوشی کارامو‌ نمیکنم بعضی وقتا گوشی دستم نیست ولی بلند نمیشم اصلا نمیدونم چ‌مرگم شده

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
خانواده شوهرت تا نیم ساعت دیگه خونتونن❌️🔪

😂😂😂😂 شوهرم میگه باید مهمون دعوت کنم ک تو مرتب کنی

یه چندروزبرای خودت بسته اینترنت نزن برس به کارات 

امروز گرفتم خیلی پشیمونم کاش نمیگرفتم

بچت تازه دنیا اومده؟ شاید افسردگی بعد زایمانه ک شایع بین خانمها

نه هشت ماهشه

قفل بزن رو گوشیت که تو مواقعی که کارا رو باید انجام بری خود به خود گوشی قفل شه 

چجوری 

برای خودت جایزه بزار 

بگو برم کارای آشپزخونه و پذیرایی رو انجام بدم مثلا الان ساعت ۴ تا ۵ونیم ۶ تموم کنم یه چایی بزارم بیام تو سایت یا فلان فیلم دانلود کنم ببینم 

خیلی جواب میده امتحان کن 

موقع کار هم آهنگ بزار سرت گرم اون بشه

حس کن داری مسابقه میدی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

به نظرت حواب میده یعنی ممکنه بخاطر گوشی کارامو‌ نمیکنم بعضی وقتا گوشی دستم نیست ولی بلند نمیشم اصلا ...

شکا معتاد گوشی شدی اون وقتی هم گوشی دستت نیست خسته ای نا نداری کار کنی

برای خودت جایزه بزار  بگو برم کارای آشپزخونه و پذیرایی رو انجام بدم مثلا الان ساعت ۴ تا ۵ونیم ...

دقیقا دوست دارم اینجوری بشم کارام تموم کنم بشیمم باخیالت راحت چای بخورم نه وسط خونه ی بهم زیخته ک افسردگی میاره