2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیای ها

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 53 پست
تست زنی تنها  کفایت داره یا دوباره متن کتاب بخونم بعد تشت بزنم

اول ی مرور چشمی بعد تست

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خ ب مور نامه خیلی سبز چطوره 

من اصلا کتبای خیلی سبز نمیتونم استفاده کنم فقط گاج

زیست خیلی سبز دهم خیلی طولانیش کرده و ادمو گمراه میکنه 

گاج سیر تا پیاز دهم زیست خیلی خوبه دسنامش و ایکیو گاج برای تستخوبه

کلاس کنکور اینا میری مشاو داری

ازمون گزینه دو شرکت میکنم کلاسم نرفتم مشاور  ندارم  مامانم میگ واست مشاور بزارم بنظرتون مشاور خوبه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

من اصلا کتبای خیلی سبز نمیتونم استفاده کنم فقط گاج زیست خیلی سبز دهم خیلی طولانیش کرده و ادمو گمراه ...

وااییی کاشکی از اول میگفتی کتاب خیلی سبز نمی گرفتم عیبی ندارم کتاب تست فیزیک ندارم پس گاج میگیرم  حالا کردن کتاب گاز برای فیزیک خوبه ؟

برا قلمچی شرکت کنی بهتره

هزینه نداشتم  برای قلمچی و هرچی گفتم معدلم بالاست قبول نکردن گزینه دودو میلون ازم گرفت ۱۲ تا ازمون شرکت کردم هزینه قلم چی ۶ میلونه 

وااییی کاشکی از اول میگفتی کتاب خیلی سبز نمی گرفتم عیبی ندارم کتاب تست فیزیک ندارم پس گاج میگیرم&nbs ...

اره خوبه هم ای کیو برا تست  همم سیرتاپیاز برا رسنامه و سوالای تشریحی