2777
2789

دلم شکسته

ما آزادی بیان داریم                                                       آزادی پس از بیان نداریم...                                               پیشاپیش از هر کس که با دیدن کاربریم هوس ته دیگ چرب ماکارونی کرد معذرت میخوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون مرض داریم

درمانش چیه

ما آزادی بیان داریم                                                       آزادی پس از بیان نداریم...                                               پیشاپیش از هر کس که با دیدن کاربریم هوس ته دیگ چرب ماکارونی کرد معذرت میخوام
چون خودمونو دوس نداریم 

🥺😢

و کسایی که دوستمون دارند رو دوست نداریم یا می رنجونیم.

من خیلی زیاد دیدم طرف چه احترامی می ذاره به کسی که زنده و مرده ش براش فرقی نداره. برعکس چقدر حسادت و خصومت داره با کسایی که بهش اهمیت میدن.

و کسایی که دوستمون دارند رو دوست نداریم یا می رنجونیم. من خیلی زیاد دیدم طرف چه احترامی می ذاره به ...

اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه

اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه

دنیا همینه عزیزم. من خودم موندم توش که چرا بعضی ها اینجورین. انگار تکبر و بی تفاوتی بعضیها رو بیشتر جذب می کنه. البته که این افراد خودشون پر از حقارت هستند. وگرنه آدم نرمال خودش رو با رفتار طرف مقابل تطبیق میده. اگه یکی ازش خوشش نمیاد و بارها ثابت کرده،  آدم نرمال فاصله می گیره.

دنیا همینه عزیزم. من خودم موندم توش که چرا بعضی ها اینجورین. انگار تکبر و بی تفاوتی بعضیها رو بیشتر ...

از اون بدتر آدمایی ان که با دست پس میزنن با پا پیش میکشن

آدم امیدوار میشه 

بعد یهو میزنن همه چی رو خراب میکنن

از اون بدتر آدمایی ان که با دست پس میزنن با پا پیش میکشن آدم امیدوار میشه  بعد یهو میزنن همه ...

دقیق منظورت رو متوجه نشدم. ولی خودم یه فامیل دارم پیغام میده، قربون صدقه هایی میره که مادر واسه بچه س اونطوری قربون صدقه نمیره. ولی حرفهایی هم میزنه کاملا واضح نشون میده دوست داره با خاک یکسان بشی. یعنی رابطه م رو به سالی یه سلام و علیک رسوندم. چون من با هر قربون صدقه ای که عادت به شنیدنش نداشتم دوباره کارهای قبلیش رو فراموش می کردم. یه بار تصمیم گرفتم فاصله بگیرم و گرفتم.