2777
2789
عنوان

ممکنه یه زن ۴۴ ساله باردار بشه؟

313 بازدید | 14 پست

از نزدیکام زنه ۴۴ سالشه هم خودش هم شوهره ضعیفن بچه‌شون نمیشه دکتر جوابشون کرده حتی با ای وی اف هم نمیشه یه بار بارداری پوچ داشتن مشکل از شوهره بوده خیلی از امام رضا خاستم بهش بچه بده دیشب زیاد دعاش کردم خواب دیدم بارداره و سونوی انتیش سالم بوده بنظرتون تعبیرش چیه حاجت روا میشه؟ باردار میشه؟ ۸ ساله بچه‌شون نمیشه.

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

همه چی دست خداست،چرا نشه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم میشه دعاشون کنید لطفا🥺🤎

حتما

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
مادر شوهر من  شوهر منو تو ۴۵سالگی  زایبده برادر شوهر کوچیکمو تو ۴۹ سالگی  به دنیا آور ...

عزیزم الهی این خانم ک خیلی ب من نزدیکه هم بچه دار بشه واقعا هیچ امیدی نیست دیگه😞💔

کلنیک که من میرفتم خانم ۴۸ ساله با آی وی اف دو قلو باردار بود اگه تهرات هست بگو برن کلنیک مام

اخه اینا مشکل از هردوتاشونه البته خانمه مشکلی نداره و چون سنش بالاس ضعیفه مشکل از مردس حتی بچه ای هم ک تشکیل شده مشکل داشته بخاطره اقاهه بوده و از طرفه خانمه سالم بوده

عزیزم خیلی ازت ممنونم حتمن بهش میگم لطف کردی گلم 

چرا نشه؟ والا من 55 ساله هم دیدم باردار شده بعد از 30 سال. الان دیگه علم پیشرفت کرده. خدا بخواد نشد ...

هعی الهی عزیزم ممنونم ک امید دادی کاش بچشون بشه واقعا ناراحتم براشون😞💔

زن ها تا وقتی پری میشه امکان بارداری داره انشالله که خدا هر چی خیره براش رقم بزنه

اره انشالله عزیزم ممنون