sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7303 عنوان یه پیامی واتساپ میاد برام همش حساب مالی واریز شده 66 بازدید | 5 پست برای شماهم میاد؟ میترسم هک شده باشم درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش 1402/10/25 | 01:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_خانم_دکتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1570 فکر کنم کلاهبرداری باشه واسه چن نفر دیگه هم اومده بودمنم میترسم
سرمستان عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 5076 اره برا من اومده اصن پیامشو باز نکن منک کلن حذف کردم زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7303 فکر کنم کلاهبرداری باشه واسه چن نفر دیگه هم اومده بود منم میترسم حدس زده بودم هربار با یه شماره و یه کد یه کشور دیگه میاد برام درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7303 اره برا من اومده اصن پیامشو باز نکن منک کلن حذف کردم من بدون سین زدن بلاک کردم فوری ادم چه چیزایی که نمیبینه... درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش