تعجب میکنم چجور بعضی ها چند تا میارن چرا برای من انقدر سخته تربیت بچه خیلی کار مشکلیه اعصاب فولادین میخواد،من آدم ایده آل گرایی هستم هر کاری که ۱۰۰ نتونم انجام بدم رهاش میکنم الان بچه داری کاریه که نمیتونم ۱۰۰ انجام بدم و نمیتونم رهاش کنم دارم داغون میشم از هر کار بد و اشتباه پسرم داغون میشم از اینکه میبینم معلمش کلی ازش ایراد میگیره خیلی عصبی میشم خدایا کمکم کن
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بچه من از وقتی رفته مدرسه ۱۸۰ درجه عوض شده شیطون شده بی ادب شده پرخاشگر شده واقعا موندم چه کنم
من از بی کسی تنهایی خسته شدم هیچ کس نیست کمک حالم حتی شوهرم
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
کلا تو کشور ما بخصوص چند سال پیش که من بچه دار شدم اینجوری هست که همه باید ازدواج کنن و همه باید بچه دار بشن و هر کی اینکارو انجام نده زندگیش ناقصه و البته من اون موقع نمیدونستم بچه داری انقدر چالش بزرگی هست اطرافیانم راحت بچه میارن و بزرگ میکنن منم که انقدر حساسم رو همه چیز ظاهرا
کلا تو کشور ما بخصوص چند سال پیش که من بچه دار شدم اینجوری هست که همه باید ازدواج کنن و همه باید بچه ...
متاسفانه همینه.. اگر کسی بچه نیاره مبگن نازاست... اگر بیاری میگن چرا اوردی.. اگرم خسته بشی میگن باید صبرتو ببری بالاتر.. ادم نمیدونه تو این کشور ب کدوم ساز برقصه... من مادرم مدام میگه بیار ول خودمو میشناسم هرگز نمیتونم از خابم بگذرم یا بسیار زود جوشم.. اینارو میبینم نمیتونم.. وگرنه خدا سلامتی بده ب شما ومادرا.. شما خسته ایی فقط.. میگذره توکلت ب خدا باشه
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
متاسفانه همینه.. اگر کسی بچه نیاره مبگن نازاست... اگر بیاری میگن چرا اوردی.. اگرم خسته بشی میگن باید ...
مرسی عزیزم اگه فکر میکنی حوصله و توانایی روحی نداری نیار الان خیلی ها به من میگن دومی رو بیار ولی باید خیلی کم عقل باشم با شناختی که از خودم دارم اینکارو بکنم بچه داری مثل سابق نیست،مادرهای ما خبر از مدرسه ما نداشتن ولی الان من خودم سالها درس خوندم و الان دوباره از کلاس اول شروع کردم چند روز یه بار هم که آنلاینه
مرسی عزیزم اگه فکر میکنی حوصله و توانایی روحی نداری نیار الان خیلی ها به من میگن دومی رو بیار ولی با ...
ن واقعا حوصله صفر.. وکمی زود جوشم.. ازوقتی وارد نی نی سایت شدم.. حرفهارو خوندم وخب فکر کردم دیدم نمیتونم. وگرنه بچه شیرینه ومسعولیتش سخته خیلی
ن واقعا حوصله صفر.. وکمی زود جوشم.. ازوقتی وارد نی نی سایت شدم.. حرفهارو خوندم وخب فکر کردم دیدم نمی ...
اگه هم قصد کردی اول یه دوره تراپیست برو،من زمانی با اینجا آشنا شدم که باردار بودم و واقعا از بطن ماجرا خبر نداشتم هر چند خیلی ها رو میبینم ریلکسن راحت چند تا بچه میارن هیچ هم حرص چیزی رو نمیخورن