2777
2789

شنبه اول ماه رجب است

دوستان هركس دعا كنه قبول ميشه چون كه ماه خانه خدا رو طواف ميكنه اين پيام روبه همه إرسال كن هيچ كس رو محروم نكن از اين دعا《ربى من كل ذنب واتوب الیک 》ماه عمود بر کعبه میشه. التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید《.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين》

حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود

انشالله حاجت روایی همه برای منم دعا کنین♥🌹🙏

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹

ختم صلوات برای ولادت امام محمدباقر گذاشتیم تاپیکمو ببین انشالله همتون حاجت رواشین😍❤

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلامتی امام زمان سلامتی خودم و خانواده م مرسی ازمحبتتون عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دع ...

عزیزم من نمیدونم چقدر بنده خوب یا بدی هستم برای خدا ولی برات توحید خوندم صلواتم فرستادم هنوز وضو دو دورکت نماز تقدیم کردم به فاطمه زهرا (س) دارم توم شرایط اگه داری برو وضو بگیر و دورکت نماز بخون یه متن هست برات میفرستم توی قنوت نمازت بخون ایشالا حاجت روا بشی♥🌹منم دعا کن محتاج دعام🙏

قربون محبتت عزیزدلم ۳تاحمد برات خوندم

نماز هدیه به حـضـرتِ زهـرا (س) بخـونـي و تـو قـنـوتـت ايـن دعـا رو بـخـوني ،خـــدا وعـده داده کـه مـحـالِ دعـات رو اِجـابـت نـکـنـم..! تـو قـنـوتِ نـمازهـايِ پـنـجگـانـه هـم مـيـشـه قـرائت کـرد..مـي دونـيـد کـه قـنـوت تـنـهـا قـسـمـتـي از نـمـازِ کـه مـي تـونـيـم فآرسـي دعـا کـنـيـم.

*فـقـط بـعـد از پـايـانِ دعـا حـاجـتـت رو بـخـواه و صـلـوات بـفـرسـت ، چـون دعـاهـايـي کـه بـيـنِ دو صـلـوات بـسـتـه بـنـدي مـيشـن بـا پـسـتِ ويـژه بـه دسـتِ خـدا مـي رِسـن..

اَللهُمَ بِفاطِمَةَ وَ اَبيها وَ بِفاطِمَةَ وَ بَعلِها وَ بَفاطِمَةَ وَ بَنيها وَبِفاطِمَةَ السِرِ المَستَودِعِ عَلَيها اِقضِ حاجَِتي وَ صَلِ عَلي مُحَّمَدِ وَ آلِ مُحَّمَد..حـــاجـــت.. اَللهُمَ صَلِ عَلي مُحَّمَدِ وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِل فََرَجَهُم.