2777
2789
عنوان

پول مهمه یا... ؟!

176 بازدید | 14 پست

بچه ها اگه پول داشتید، درس میخوندید؟ کار میکردید؟! بابت آرزو هاتون بازم تلاش میکردید؟!

من حس میکنم چون خیلی پشتم به پدرم گرمه تلاش نمیکنم بی انگیزه ام اصلا دلیلی واسه تلاش کردن نمیبینم ‌.

یه حس پوچی وحشتناکی دارم.

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس میخونم برا رشد فردی خودم  تو جامعه باشم چیزایی یاد بگیرم

مرسی

انقدر اهداف همه مادی شده.

موارد مهم تر رفته تو حاشیه

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

آره دوست دارم خودمم مفید باشم و با سواد.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

پول داشتن دلیل خوبی واسه منفعل بودن نیست من عاشق بدست آوردنم عاشق امتحان کردن و انجام دادن

بابام دستش به دهنش میرسه داداشمم وضعش خوبه و هرچی بخوام واسم فراهم میکنه اما لذتی که موقع انجام دادن کاری بهم دست میده رو با هیچ چیز دیگه ای نمیتونم تجربش کنم

من اگر پول داشتم کار میکردم تا پولم بیشتر بشه وبه آرزوهام برسم

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
همه رو به یه دید نبین عزیزم 

عزیزم شما الان یه تاپیک بزنم بگو چرا تلاش میکنید و درس میخوندید .

۸۰ درصد پاسخ هایی که دریافت میکنید مادیه.

تو جامعه هم همینه.

وقتی پول باشه میتونی رشته مورد علاقتو دانشگاه آزاد بخونی میتونی انواع کلاس های هنری بری ولی پول نباش ...

من میتونم برم پردیس رشته ایی که میخوام بخونم

ولی میدونی حس خوبی ندارم.

انگار خوشحالم نمیکنه، انگار چیزی که دریافت کنم که بابتش تلاشی نکردم و بی ارزشه.

من میتونم برم پردیس رشته ایی که میخوام بخونم ولی میدونی حس خوبی ندارم. انگار خوشحالم نمیکنه، انگار ...

من که پشتوانه ایی نداشتم ونتونستم جایی استخدام بشم . الانم افسردگی گرفتم تو خونه موندن چون اگه پول داشتم دانشگاه آزاد میرفتم رشته خوب میخوندم الان وضعم این نبود.پس بی ارزش نیست اگه با پول به خواسته هات برسی