2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم کلی نا امید شدم

543 بازدید | 44 پست

سلام من دو سال جلوگیری طبیعی داشتم دو ماه تو اقدامم امروز یک روز از پریودیم گذشته بی بی چک زدم منفی شد حالم خراب شد خیلی استرس دارم و کلی فکر میاد تو ذهنم ، حرفای مردم ک بهم میگفتن اینقدر جلوگیری نکن ک اهر نازا میشی هی تو ذهنمه و خودمو سرزنش میکنم .

من تا س روز بعد از موعد منفی بود ۱۲ روز بعد مثبت شد

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا س روز بعد از موعد منفی بود ۱۲ روز بعد مثبت شد

یعنی امیدی هست ولی تقریبا نشونی های پریودی رو دارم .

ماه پیش سروقت پریود شدم ولی اینقدر خالم بد شد درد کشیدم ک مردم 

یعنی امیدی هست ولی تقریبا نشونی های پریودی رو دارم . ماه پیش سروقت پریود شدم ولی اینقدر خالم بد شد ...

اره منم دقیقا نشونه های پریودی داشتم

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

[QUOTE=324190126]منم سه سال جلوگیری داشتم، بعد از سه ماه اقدام باردار شدم ، استرس نداشته باشین و سعی کنید روزهای نزدی ...[به دستم خودم نیست هی فکر میکنم شاید صاحب بچه نشم یک سال اول عروسیم جلوگیری داشتم یک ماه حلو گیری مو ول کردم با دفته اول حامله شدم ولی سقط شد دوباره یک سال حلوگیری کردم تا الان ک دوماه تپ اقدامم میکم چرا اون دفعه با بار اول حامله شدم پس یک مشکلی هست الانم زیر دلم دردمیکنه احتمالا پریود بشم

[QUOTE=324190126]منم سه سال جلوگیری داشتم، بعد از سه ماه اقدام باردار شدم ، استرس نداشته باشین و سعی ...

به خدا توکل کنید و ناامید نباشید، منم سه روز بعد از موعد بی بی مثبت شد و قبلش علایم پریود داشتم، حتی به شوهرمم گفتم فکر کنم پریود میشم جامون رو جدا کرده بودیم ( من پریودم دردناکه دو شب اول راحت نمیخوابم برای اینکه همسرم اذیت نشه جدا میخوابیم دو شبو) ولی خواست خدا بود و باردار بودم. انشالله برای شما هم بهترین ها پیش بیاد.