2777
2789

بچه ها  من همین مشکلم باعث شده نتونم ازدواج کنم تا مشکلو مطرح میکنم ی جوری نگاه میکنن احساس میکنم عیب ایراد میزارن میگن مریضه یا شاید من حساسم🥲🤦‍♀️

چن وقت پیش اندوسکوپی کردم روی برگه فقط نوشته التهاب مزمن چیزی از ریفلاکس نبود نمیدونم شاید آزمایش جداگانه داره

در عرض ی سال با کلی رعایت باز بعضی وقتا اگ رعایت نکنم قسمت سینم سوزش میکنه مثلا یدونه شکلا ت خوردم با آب پرتقال سینه م تیر کشید درمان قطعی واس التهاب معده نیس ینی تا عمر دارم رعایت کنم 

خودتون اگ تجربه ای در این باره داشتین میشه لطفا کمکم کنید تشکر

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

هیچکس از من بیشتر مشکل معده نداشته الان عالی ام ولی گاهی وقتا سر پریودم یکم ضعیف میشه معدم میزنه سردرد میارم. برو تایپیکهای قبلیم یجا داروی معده نوشتم اونو دستورش انجام بده عزیزم عالیه عالیییی

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکس از من بیشتر مشکل معده نداشته الان عالی ام ولی گاهی وقتا سر پریودم یکم ضعیف میشه معدم میزنه سرد ...

مرسی خوشحالم بهتر شدی

منم الان درگیرشم خیلی بده همش قفسه سینم میسوزه یا درد میکنه تیر میکشه یهو معدم داغ میشه  قرص ن ...

قرص فقط پنتوپرازول با فاموتیدین ی دوره خودم و رعایت ولی باز گاهی برمیگرده🤦‍♀️

مرسی خوشحالم بهتر شدی

من کلکسیون مشکل معده بودم التهاب باکتری معده رفلاکس ترش کردن درد زیاد گرفتگی عضله پشت سردرد 

قرص فقط پنتوپرازول با فاموتیدین ی دوره خودم و رعایت ولی باز گاهی برمیگرده🤦‍♀️

اصلا سمت شیمیایی نرو من طوری شده بودم که اصلا دیگه امپرازول و پنتو پرازول و ... اثر نمی‌کرد برام

من کلکسیون مشکل معده بودم التهاب باکتری معده رفلاکس ترش کردن درد زیاد گرفتگی عضله پشت سردرد 

وای پرهیز غذایی نداری؟ از کی اینطور شدی

اصلا سمت شیمیایی نرو من طوری شده بودم که اصلا دیگه امپرازول و پنتو پرازول و ... اثر نمی‌کرد برام

دارو گیاهی استفاده میکردی،یا پرهیز داشتی میکروب معده هم داشتی از چی اینطور شدی ؟؟

من دو سه سال قبل هیچ مشکلی نداشتم بخاطر استرس و ی چن تا داروی اضطراب معدم التهاب داره من هی پشت گوش انداختم نرفتم دکتر ک بدتر شد گفتن مزمنع

وای پرهیز غذایی نداری؟ از کی اینطور شدی

الان که خوبم همون داروگیاهی خوردم خوب شدم هربار که احساس کنم معده ام قاطی داره میکنه دوسه روز دیگه میخورم خوب میشم کامل

دارو گیاهی استفاده میکردی،یا پرهیز داشتی میکروب معده هم داشتی از چی اینطور شدی ؟؟ من دو سه سال قبل ...

سالها پیش وقتی اول دبیرستان بودم شروع شد درگیر یه عشق یه طرفه مسخره شدم سرش خیلی گریه کردم و ز معدهدام آندوسکوپی کردم گفت میکروب داری یعالمه دارو داد خوردم ولی خوب نشدم آخر سر گفت از اعصابته بهم آرامبخش داد خیلی بهتر شدم ولی هی میرفت و میومد تا اینکه بعد ازدواج با این دارو گیاهی آشنا شدم آب شد رو آتیش 

سالها پیش وقتی اول دبیرستان بودم شروع شد درگیر یه عشق یه طرفه مسخره شدم سرش خیلی گریه کردم و ز معدهد ...

عزیزم درکت میکنم واس خودمم پیش اومده بود

تاپیکت دیدم ممنون امتحان میکنم ینی دیقه همه چی میخوری اذیت نمیشی

عزیزم درکت میکنم واس خودمم پیش اومده بود تاپیکت دیدم ممنون امتحان میکنم ینی دیقه همه چی میخوری اذیت ...

آره همه چی میخورم شکر خدا. یادمه در حسرت یه قاچ میوه بودم اون روزها