2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اثرم داشت؟ یکم توضیح می دی؟ من برای دخترم می خوام. 

ی آقایی چند ساعت پیش تاپیک زد درمورد قدش 

که 7سانت رشد کرده بود با وجود اینکه دکتر بهش گفته بود صفحه رشدت بسته شده بزار ببینم پیداش میکنم واست بفرستم،

من کارایی که خودم کردم میل به میل جواب داده متاسفانه 

دخترت چند سالشه؟

خب فک کنن میخام حرصش بدم

اگه اعصاب تو از سر راه اوردی ادامه بده. ولی از قدیم گفتن تا خودمو نارزونم، تو رو نترسونم.

ببین اصلا ارزش داره وقتت و عمرت و ارامش زندگیت رو بذاری کسی رو حرص بدی

ی آقایی چند ساعت پیش تاپیک زد درمورد قدش  که 7سانت رشد کرده بود با وجود اینکه دکتر بهش گفته بو ...

۱۵ قدش ۱۵۵،

البته خودش اصلا براش مهم نیست ولی من دلم می خواد بلندتر بشه. باور می کنی دیگه کفش پاشنه بلند نمی پوشم 

نه بابا ارزو کفش پاشنه بلند به دلم موند که مونده 

قدت ۱۷۲بعد ارزو پاشنه بلند؟😐شوخی میکنی؟؟

قدم ۱۷۷عه پاشنه ۵سانتی و ۳سانتی میپوشم 

اصلا مگه ادمای قد کوتاه فقط میتونن پاشنه بلند بپوشن؟

یبار زندگی میکنی پس طوری که خودت دوست داری زندگی کن 

نلایک
۱۵ قدش ۱۵۵، البته خودش اصلا براش مهم نیست ولی من دلم می خواد بلندتر بشه. باور می کنی دیگه کفش پاشنه ...

ببین اگه خودش راحته ولش کن 

ولی اینطوری که نسل جدید همش داره قد بلند میشه کوچیک میشه بین همه 

باهاش حرف بزن که خودش تلاش کنه واسش 

ببین اگه خودش راحته ولش کن  ولی اینطوری که نسل جدید همش داره قد بلند میشه کوچیک میشه بین همه&n ...

اره منم همین فکر رو می کنم. الان نوجوونه اهمیت نمی ده، بعدا پشیمون می شه.

شما چه سنی انجام دادی و چقدر رشد کردی

من همدان زندگی میکنم عزیزم، میتونی راحت باشی با همه وجود درک کردم چیزیو که تو انجام شدنش تاثیری نداش ...

نه من مشکلی ندارم از گفتنش ولی میترسم یهو آشنا پیدا شه چون همه جا مثل مورو ملخ ریختن فقط منتظرن یه چیزی از من ببینن بشینن پشت سرم حرف بزنن 

سر ازدواجم هنوز که هنوزه دارن قضاوتم میکنن

اره منم همین فکر رو می کنم. الان نوجوونه اهمیت نمی ده، بعدا پشیمون می شه. شما چه سنی انجام دادی و چ ...

من الان 20سالمه از پارسال تقریبا شروع کردم 

نتیجه زیادی نداشته 

ولی حتما ی راهی براش پیدا میکنم 

تاپیک این آقارو‌ پیدا کردم 

چطوری باید بفرستم برات؟

بدی داره حالت خوبه؟؟؟؟ من 166 خودمو به درو دیوار زدم همه برنامه های افزایش قد دکترای افزایش قد و پ ...

😂 چرا یه کلاس بسکتبال یا والیبال نرفتی هم روحیه‌تو تقویت میکرد هم قدتو

والا من نمیگم ناراضیم اتفاقا هرجا میرم یه جوری از قدم میگن ولی بازم تیکه های خودشونو میندازن

بدیش فقط همین بود که همسرم(شانس آوردم) قدش از من بلند تره وگرنه باید با یه مرد کوتاه تر از خودم ازدواج میکردم😂😂😂

نه من مشکلی ندارم از گفتنش ولی میترسم یهو آشنا پیدا شه چون همه جا مثل مورو ملخ ریختن فقط منتظرن یه چ ...

عزیزم درکت میکنم کاملا❤

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.