2777
2789
😒

متأسفانه اصلا خوب نیست قد بلند

من مامانم تاکید داشت از بچگی که قدت کوتاهه خانواده پدریت فلانیو دیدی ۱۵ سالشه قدش ۱۷۳عه

خلاصه من از سن پایین رفتم بسکتبال که الان یه درختم و میوه نمیدم 😂

خیلی بدی داره قد بلند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرما

ولا حریان از این قراره ک من یکسال نیم ازدواج کردم

الان شش ماه با خانواده شوهرم قهرم شوهرمم کلا باهاشون قط رابطه کرده چونکه خاهرش رفته بود شماره منو داده بود به دوستش و دوستش بهم پیام جنسی میداد که پیگیر شدیم گندش درامد منم شکایت کردم حالا از اون جریان کاملا باهاشون قط رابطه ایم بعد خاهرشوهره خاهرشوهرم مارو چن ماه پیش دعوت کرد ماهم رفتیم. الان خاهرشوهرش بمن زنگ زده گفت خاهرشوهر من همه رو به فحش کشیده که به چه حقی دعوتش کردین باهاش حرف میزنید.....

میخام بدونم دلیل این کارا چیه؟

بنظرم خیلی بچگانه اس درکش نمیکنم 

۱۷۸

اره منم ۳ مترم 😬

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بابا همه میگن ۱۷۴ بخدا من قدم ۱۷۲ هس بلند تر از خودم خیلی کم دیدم 

اگر خانمای ایرانی فک میکنم ۱۵۵, تا ۱۶۵, هستن اطراف من اکثرا اینطورین یعنی همسایه ها و اینا ولی بلندم ولی کمتر 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
متأسفانه اصلا خوب نیست قد بلند من مامانم تاکید داشت از بچگی که قدت کوتاهه خانواده پدریت فلانیو دیدی ...

ماشاللع هم خوبه هم بد چون زود شکسته میشه آدم من دختردایی م چندسال ازم کوچیکتره اصلا نمیخوره بهش چون ریزه میزه هس

من،انتخابی می کنم تازه و متفاوت،قدرتمندترو حمایت کننده...
میشه بیای حضوری ببینمتتت😂دوست دارم ببینم تا کجامییی خیلی گوگولییی و فشار دادنی بنظر میرسی(😂نار ...

نه بابا ناراحت چیه خو کوتاهم دیگه😅شما اهل کجایی؟؟؟ 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.