2777
2789
عنوان

شربت آیروفیکس کودک

13951 بازدید | 19 پست

سلام دکتر به پسرم شربت آیروفیکس داده کلا پسرم شربت نمیخوره باید به زور بهش بدم اونم بعدش بالا میاره میخواستم بدونم اگه این شربت با آبمیوه بدم مشکلی پی میاد روی اثر گذاری دارو؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قرص فیفول رو تو آب پرتقال طبیعی آسیاب میکردم میدادم بهش، خود دکتر گفت اینجوری بده پسر منم کم خونی داشت،برا اینکه آهن جذب بشه دوساعت قبل و دوساعت بعد از مکمل آهن، لبنیات و چیزایی که کافئین داره مثل چای و نوشابه و... بهش نده

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

پسرم ۲ و نیم سالشه دکتر گفتن رنگش زرد میزنه شاید کم خون باشه

خب آزمایش میدادی، اینجوری که مشخص نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان چجوری این شربت بهش بدم

قبلا برا آهن چی بهش میدادی؟ چون قطره و شربت آهن خارجی خوشمزه و خوش طعمه اونا رو هم بالا میاورد؟ اول امتحان کن شاید بالا نیاره، اگه دیدی نمیخوره باز به دکترش بگو، حقیقتش نمیدونم میتونی قاطی کنی با ابمیوه یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ننوشت واسش

تو این سن شربت آهن فایده نداره معمولا قرص آهن رو یه مدت کوتاه میدن، بعد آزمایش میدی دوباره تا ببینی شرایطش چه تغییری کرده، میگم اول آزمایش باید بده پیش یه متخصص خوب ببر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلا برا آهن چی بهش میدادی؟ چون قطره و شربت آهن خارجی خوشمزه و خوش طعمه اونا رو هم بالا میاورد؟ اول ...

قطره لیپوزفر میدادم وانیلی بود بالا نمیاورد

قطره لیپوزفر میدادم وانیلی بود بالا نمیاورد

اونو منم میدادم به پسرم ولی کم خون بود، دکتر لیپیفرفورت براش نوشت گفت سه ماه بخوره بعد آزمایشش رو تکرار کن، که بعد از آزمایش دیدم هیچ تغییری نکرده و بدتر هم شده دیگه قرص آهن تجویز کرد گفت شربت به دردش نمیخوره و خداروشکر با قرص آهن خوب شد الانم هفته ای یدونه بهش میدم که از کم خونی پیشگیری کنه، طبق تجربه خودم میگم اول ببرش آزمایش ببین شاید اصلا کم خون نباشه، بعد دکتر تصمیم میگیره چیکار کنه، حتما پیش متخصص خوب ببر، انشالله که کم خون نیست ولی اگر بود براحتی برطرف میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونو منم میدادم به پسرم ولی کم خون بود، دکتر لیپیفرفورت براش نوشت گفت سه ماه بخوره بعد آزمایشش رو تک ...

ببخشید عزیزم قرص چی دادی به پسرت؟

پسر من ۴ سالشه کم خونی داره نزدیک ۲تا شیشه شربت فرو گلوبین دادم ولی احساس میکنم اصلا تغییر نکرده چون همیشه زیر چشمش کبوده ممنون میشم بگی اسم قرص آهنو

میشه برا حاجتم یه صلوات مهمونم کنین😘😘🥰🥰🥰
ببخشید عزیزم قرص چی دادی به پسرت؟پسر من ۴ سالشه کم خونی داره نزدیک ۲تا شیشه شربت فرو گلوبین دادم ولی ...

من با تجویز دکتر قرص فیفول دادم،فروگلوبین هم یک ماهه میخوام برا پیشگیری از کم خونی بهش بدم ولی هربار میدم یبوست میشه،پسر شمام یبوست میگیره؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با تجویز دکتر قرص فیفول دادم،فروگلوبین هم یک ماهه میخوام برا پیشگیری از کم خونی بهش بدم ولی هربار ...

آره فرو گلوبین یبوست میکنه

پسرتون چند سالشه؟ میتونست کپسول ففول بخوره؟

میشه برا حاجتم یه صلوات مهمونم کنین😘😘🥰🥰🥰