2777
2789

من قبل افسردگی داشتم و هی مبارزه میکردم باهاش الان حدود سه سال میشه که خیلی اوضاع حالم بد شده دیگه اون ادم سابق نیستم خیلی تغییر کردم هیچ حال انرژی واسم نمونده حوصله هیچ چیز هیچ کسم ندارم حتی حرف زدن و چت کردن معمولا جای ام نمیرم جای ام ندارم که برم چیزیم حالمو خوب و عوض نمیکنه دکتر رفتم حتی مشاور دادن قرص دادن بهم و حالم بازم خوب نیست و هیچ حرفی منو اروم نمیکنه کلا خنثی شدم و احساس میکنم هوش و از دست دادم و احساس میکنم فراموشی گرفتم و هیچ اعتماد بنفس ندارم،هیچ امیدی به ادامه دادن زندگی ندارم من خیلی دختر قوی بودم چیزی نمی تونست منو شکست بده هر چی شکست میخوردم قوی تر میشدم 

ولی الان نه خیلی ضعیف شدم نمیدونم چرا چه چیزی منو اینجور کرده که من این شکل بشم 

و این حالتی که دارم خیلی دارم عذاب میکشم و میگم اصن چ بدرد ی میخوره انقد ضعیف شدم و تو این دنیا باشم  پس بهتره خودمو بکشم که انقد متنفرم از خودم

اینم بهتون بگم که آدمای سمی منفی دورم زیاد بودن من هی جنگیدم جنگیدم که این آدمای سمی کار خودشونو نکنند ولی اخر کار خودشونو کردن

افسردگی بیماریه مثل سرماخوردگی باید بری تحت نظر روانپزشک خودم ۶ ماه هر ماه میرفتم تا اخر با ازمون و خطا بهترین دارویی که بهم میساخت رو خوردم و ادامه دادم 

ولی شماها دنبال درمان نمیرید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهممت 

اشکالی نداره برای هممون تو زندگی پیش میاد 

اما افسردگی چیزی نیست ک درمان نشه چیزی نیست ک درست نشه

بعد افسردگی ی زندگی جدید و دوباره رو تجربه میکنی 

حرفام فقط حرف نیس واقعیته 

من خودمم خیلی عقب موندم خیلی خودمو تو خونه حبس کردم

تو چند سالته 

چی باعث شده افسردگی بگیری

بنظرت دلیلش چی میتونه باشه

وضع مالیت چطو،ه 

فکر کن ببین چیزی هست که خوشحالت کنه 

چی خوشحالت میکنه

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

درکت میکنم 

منم از زندگی سیر شده بودم 

بدون دکتر خوب شدم 

یعنی خدا کمکم کرد 

قرآن خوندن و دائم الوضو بودن و نماز رو امتحان کن 

دلخوشی های کوچیک پیدا کن

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

همه تقریبا اینجوری ان

منم فک میکنم به درد نمیخورم و نباید افریده میشدم چون دردی از کسی دوا نکردم

حالا بمتند مادر و همسر بدی نیستم ولی نه انقد که دلم راضی باشه.در کل از خودم راضی نیستم خیلی عقبم فک میکنم

خدایا شکرت

تو هنوزم میتونی خوشحال بشی.. اگر غیر این بود الان اینجا تاپیک نزده بودی. لایق بهترین‌ها هستی، اما مسئله اینه که بهتری در کنارت نیست و اطرافیانت ادم‌های سمی بودن. بیشتر فکر کن بهمون بگو چی حالتو بهتر میکنه حتی شده یک درصد! من شخصا کنارتم و درکت میکنم و دوس دارم کمکت کنم

میفهممت  اشکالی نداره برای هممون تو زندگی پیش میاد  اما افسردگی چیزی نیست ک درمان نشه چی ...

دقیقا موافقم من الان شاید باورت نشه یادم نمیاد پارسال هوا سرد بوده یا نه؟! 

در این حد افسرده بودم 

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

درکت میکنم  منم از زندگی سیر شده بودم  بدون دکتر خوب شدم  یعنی خدا کمکم کرد  ...

نماز خوندن انگیزه میخواد مثلا با یه انرژی پاشی بری نماز و قران بخونی،اون انرژی رو ندارم من.

فک میکنم کمبود ویتامین هم تاثیر داره توی بی حالی و بی حوصلگی ها،اسی هم انرژی و حوصله نداره احتمالا

خدایا شکرت

همه تقریبا اینجوری ان منم فک میکنم به درد نمیخورم و نباید افریده میشدم چون دردی از کسی دوا نکردم ح ...

دوست عزیزم قرار نیس به درد بخوریم، ما به این دنیا اومدیم که روحمون رو تکامل بدیم. تاثیر فضای مجازی هست همش.. شما اگر همسر و مادر کاملی باشی مطمعن باش وظیفه خودت رو به نحو احسن انجام ‌دادی

تو هنوزم میتونی خوشحال بشی.. اگر غیر این بود الان اینجا تاپیک نزده بودی. لایق بهترین‌ها هستی، اما مس ...

من عاشق خانومای گل اینجام مثل شما