2777
2789
عنوان

این حجم از بیخیالی

93 بازدید | 11 پست

شوهرم در کل سال فقط دو سه ماه کار داره.دو ساله که اینجوریه.از بچگیش کار کرده ولی بلد نبوده پس انداز کنه.بخاطر اعتماد به دوستش کارشو از دست داد.الان دوست عوصیش رفت جای شوهرم کارو گرفته. دوساله فقط یه کار فصلی داره.همش با ماشین بیکار میچرخه.خودشم میگه ناراحته ولی منکه حرکتی ازش نمیبینم حس میکنم دیگه بیخیال شده همش میگه خدا بزرگه.این که نشد زندگی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
پس خرجیتون از کجاس؟

امسال کلا ۲۰۰ تومن درامد داشته.گفتم که چند ماه کار داره

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی یه مدت کار نمی کنی و میبینی که زنده موندی تنبل می شی و می گی همینجوری ام می گذره خوبه دیگه

با ماشین هم حتی اگر کار می کنه باید دیسیپلین داشته داشته باشه هرروز سر یه ساعتی از خونه بره بیرون و بگه مثلا تا 5 تا تریپ نرفتم بر نمی گردم

منظورم روتین داشتنه

وقتی یه مدت کار نمی کنی و میبینی که زنده موندی تنبل می شی و می گی همینجوری ام می گذره خوبه دیگه با ...

با ماشین که کار نمیکنه.دو تا ماشین داریم

مثلا وانت خرید باهاش کار کنه.چون کار قبلیش خوب بود الان خجالت میکشه😐

گلا گار نگردن بعد یه مدت عادی می شه اگر باهوشه بگو کار اینترنتی بکنه

از اینا سردرنمیاره.فعلا داره با گوشیش پازل بازی میکنه

از اینا سردرنمیاره.فعلا داره با گوشیش پازل بازی میکنه

عزیزم درکت می کنم ولی باید طوری رفتار کنی که مجبور بشه ی کاری بکنه. وقتی ماشین دارید چرا اسنپ کار نمیکنه چرا آژانس نمیره و .... این یعنی چون تو قناعت میکنی اونم میگه چرا خودمو به دردسر بندازم

عزیزم درکت می کنم ولی باید طوری رفتار کنی که مجبور بشه ی کاری بکنه. وقتی ماشین دارید چرا اسنپ کار نم ...

بخدا شب یه طومار براش نوشتم جوابمو نداد، امروز باهام سرسنگین بود.گذاشت رفت خونه خواهرش.وقتی باهاش حرف میزنم ناراحت میشه

بخدا شب یه طومار براش نوشتم جوابمو نداد، امروز باهام سرسنگین بود.گذاشت رفت خونه خواهرش.وقتی باهاش حر ...

ناراحت بشه. من توی شرایط شما ی جورایی بودم. هربار حرف میزدم کار به دعوای شدید می کشید اما من کوتاه نیومدم. الان هم دو سال از اون دوران گذشته و رفته سر ی کاری که واقعا سخته اما همیشه خداروشکر میکنه که مشغول به کار شده. 

ناراحت بشه. من توی شرایط شما ی جورایی بودم. هربار حرف میزدم کار به دعوای شدید می کشید اما من کوتاه ن ...

منم صحبت کردم.قراره شنبه بره سر یه کاری.اگه خوب باشه کلا میریم اونجا.شهر خودمون نیست