2777
2789
عنوان

با این شرایط نگهش دارم یا💔

2249 بازدید | 75 پست

سلام خانوما.من به تازگی فهمیدم که باردار هستم اما شرایطی دارم که فکر میکنم نگه داشتنش برام سخته.حالا میخوام نظر شمارو بدونم که نگه دارم یا نه.

شوهرم تو یه کارخونه کار میکنه و اگه هر روز اضافه کاری وایسه ۱۷تومن اینا میشه که ۷تومنش قسطه.یه اپارتمان کوچیک داریم.خودم ۲۰سالمه و یه پسر ۲ساله هم دارم.برا کنکور هم میخونم.بیمه تکمیلی ایناهم داریم ولی به نظرتون میشه با این اوضاع گرونی نگهش داشت؟

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

شما مختار زندگی خودت هستی 

هیچکس اندازه خودت نمیدونه دقیقا زندگیت چی میگذره 

وگرنه شما سقط بکنی اسیبی به هیچکدوم از ما نمیزنه 

و اگرم نگهش داری باز هم خودت صلاح دونستی 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجاکسی نمیگه نگه ندارکسی بگه تاشب ازریپ شدن وبحث سابیده میشه😅

و یکجوریییی خودشون رو ب درودیوار میزنن انگار چیزی از اونها کم میشه 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

اول خدا کسی رو که میده، بقیه کارهاشم درست می‌کنه

دوم شما حق نداری به خاطر مسایل مالی جون یک نفر رو بگیری 

اون دنیا میاد سر راهت و میگه چرا منو‌ کشتی 

اینو نعمت و هدیه خدا بدون

واسه دفعه بعد بهتر جلوگیری کن

شما مختار زندگی خودت هستی  هیچکس اندازه خودت نمیدونه دقیقا زندگیت چی میگذره  وگرنه شما س ...

خیلی گرفتار شدم.هم از یه طرف سنم کمه و احساس میکنم اگه بچه ها دوتابشن نمیتونم نگهشون دارم و به درسمم برسم .از یه طرف هم قبلا سقط داشتم و میترسم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
و یکجوریییی خودشون رو ب درودیوار میزنن انگار چیزی از اونها کم میشه 

آره واقعا جای تعجبه هرکی خطاییم توزندگیش بکنه گناهش گردن خودشه چ آسیبی ب مامیزنه آخه! 

الآن این کامنت بنده هم ریپ نخوره صلوات😅

Dunyada olumden baskasi yalan
برای باردار شدن اول باید به اینا فک کنی بعد بگی خب حالا میتونم بچه بیارم یانه نه اینکه بعد حاملگی ب ...

عزیزم من کیست داشتم و اصلا باردار نمی‌شدم اصلا خودبه خود بدون هیچ دارویی افتاد و من با جلوگیری باردار شدم.هنوز هم شوکه هستم از این کار 

اینجاکسی نمیگه نگه ندارکسی بگه تاشب ازریپ شدن وبحث سابیده میشه😅

اره میدونم ولی غیر از اینجا جایی پیدا نکردم که حرفمو بگم.شوهرم میگه خودت باید تصمیم بگیری که میتونی نگه داری یا نه منم موندم بخدا