2777
2789

اگه میشه هرچیییییزی که راجع بهش میدونید بهم بگید👀🔥❤️

هم شرایط قبولیش ، هم تو طول دانشگاه و هم دوران شروع کارش کلا هرچی

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..

شغلی که بازار کار خوبی نداره، من خودم موقع انتخاب رشته دلم مامایی میخواست اما ته اش فرهنگیان اول زدم چون از هرکی نظر پرسیدم گفتن ممکن بعدا بیکار بمونم و نتونستم ریسک کنم

تا ۲۰هزار منطقه دو که باشی دولتی مامایی میاری

از بعدش ازاد که ارزش نداره

کلا کارشناسی چهارساله است و دو سال طرحش هم اخیرا اجباری شده یعنی کلا ۶سال

اخر ترم ۸ ، یک ازمون دارید که فاینال باید ۷۵عمل طبیعی موفق داشته باشی زیر نظر اساتید و درس هاس هم واقعا سخته 

میتونی مطب بزنی و کد نظام پزشکی بهت میدن اما مشکل اینه بعدش اصلا کسی نمیاد پیشت

استخدامی هم خیلی پایینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا ۲۰هزار منطقه دو که باشی دولتی مامایی میاری از بعدش ازاد که ارزش نداره کلا کارشناسی چهارساله است ...

خب چرا کسی نمیره؟ دلیل خاصی داره ؟ 👀 

بستگی به تو داره که این ریسک بپذیری یانه  من خودم نتونستم شاید یه روزی هم پشیمون بشم

نه اینکه گفتی کسی نمیاد پیشتو میگم

اهان تو ادامه ندادی؟ 

بستگی به تو داره که این ریسک بپذیری یانه  من خودم نتونستم شاید یه روزی هم پشیمون بشم

ممنون عزیزمممم بابت وقتی که گذاشتی❤️

نه اینکه گفتی کسی نمیاد پیشتو میگم اهان تو ادامه ندادی؟  

چون همین الان هم دکتر زنان انقدر شباع شده که داخل هر شهری که دیگه کسی نگاهی به ماما نمیکنه 

و متاسفانه ماما ها نسخه نوشتن براشون مجاز نیس برای همینم اکثر داروخونه ها نسخه ماما قبول ندارن یا دفترچه بیمه ها باهاشون قرار داد نمی بندن و اینجوری باعث میشه کسی نره پیششون

من خودم بین مامایی و پرستاری و فرهنگیان همون فرهنگیان انتخاب کردم و اولویت اول زدم و قبول شدم🙃

چون همین الان هم دکتر زنان انقدر شباع شده که داخل هر شهری که دیگه کسی نگاهی به ماما نمیکنه  و ...

منم واقعادلم میخواد فرهنگیان قبول بشم ، ولی خب تازه شروع کردم یکم دیره حس میکنم ، برا همین به پیراپزشکی هم دارم فکر میکنم 🥲 

چون همین الان هم دکتر زنان انقدر شباع شده که داخل هر شهری که دیگه کسی نگاهی به ماما نمیکنه  و ...

مبارک باشه عزیزممم ، بگو روزی من باشه🤩🤩🤩😂

عزیزم میتونم بپرسم چجوری میخوندی؟ ساعت مطالعه ت چقدر بود؟