2777
2789
عنوان

خواب دیدم

56 بازدید | 7 پست

یه حاجتی دارم چند وقت پیش خواب دیدم یکی تو خواب بهم گفت متوسل بشو به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ''' میشه خواهری کنید نفری یه گل صلوات هدیه به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها  بدین به نیت حاجتم

منم برا شما صلوات میفرستم خیر ببینید ان شاءالله 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلمک.

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه صلوات فدستادم..معمولی نه صلوات خاصه

لطف کردین ان شاءالله  نگاه پر محبت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به زندگیت باشه

منم برات صلوات میفرستم

ببخشید اون نفری که بهت گفت متوسل شید و میشناختید اشناتون بود یا یه صدایی بود

خواهش میکنم یه صدایی بود '