2789
عنوان

مشاورتحصیلی

140 بازدید | 20 پست

سلام و وقت بخیر✨
امیدوارم که حال دلت خوب باشه😍❤️
من خ.کریمی هستم
مشاور تحصیلی👩🏻‍💼
هر سوال و ابهامی در رابطه با کنکور و هر پایه تحصیلی دیگه که دارید میتونید از من بپرسید ؛
و جهت رزرو ثبت نام مشاوره میتونید اقدام کنید✔️
به همراه 1 جلسه مشاوره رایگان🥹🌸

سلام ببخشید امتحانات دی پایه دهم و یازدهم تو کنکور تاثیر داره؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام ببخشید امتحانات دی پایه دهم و یازدهم تو کنکور تاثیر داره؟

سلام عزیزم برای امسال نه ولی سال های بعد طبق چیزی که تا الان گفتن بله تاثیر داره حالا باید دید دوباره نظرشون چی میشه

سلام عزیزم برای امسال نه ولی سال های بعد طبق چیزی که تا الان گفتن بله تاثیر داره حالا باید دید دوبار ...

اخه گفته بودن دهم یازدهم تاثیر داره من خودم دهمم 

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بعد اینکه عزیزم میشه با مدرسه دولتی کنکور فرهنگیان قبول شد؟

کدو شغل ها اینده کاری بهتری دارن و کدوم رشته ها؟  چطور علاقمون رو پیدا کنیم و تصمیم درست بگیری ...

عزیزم  این یه بحث طولانیه اما به طور کلی اگه بخوام بگم الان رشته های علوم پزشکی(حالا به جز چند رشته محدود) و فرهنگیان بهترین جایگاه رو دارن..

اخه گفته بودن دهم یازدهم تاثیر داره من خودم دهمم 

اگر دهمی باید جدی لگیری چون یهو دیدی وون سالی که قراره کنکور بدی میگن نمرات دی هم مهمه واقعن چیزی مشخص نیس از الان

عزیزم  این یه بحث طولانیه اما به طور کلی اگه بخوام بگم الان رشته های علوم پزشکی(حالا به جز چند ...

درسته اما پزشکی بنظر اینده چندانی مثل الان نخواهد داشت... چون تکنولوژی رو به پیشرفته