2777
2789

خدایا بزرگیتو شکر منو با خودم امتحان کن نه بچم منم کم میارم نمیخوام ناشکری کنم ولی چیکارکنم خودت بهم صبر بده

بچم کلاس اول از اول مهر مریضه دیک بچم چقد دارو بخوره چقد انتیذبیوتیک دوهفته یبار انتی بیوتیک دیگ سیستم ایمنی نمونده براش هرچی هم تقویت میکنم بی فایده بچه های کلاس مریض میشن میان این‌سزیع هرسری از یکی میکیره نمیفرستمش خوبش میکنم دوباره میره بد چند روز تب وسرفه وابریزش هی پام تو این دکتر اون دکتر شوهرمم دیگ خرج نمیکنه چیکار کنم الانم امتحانا ترم ای خدا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم پیش دبستانیه همینطوره منم واقعا خسته شدم بهضی وقتا میگم کاش اصلا مدرسه نمی رفت با این اوضاع!

من‌پارسال گفتم سال اول امسال ک سال دوم میره چرا ایمن نمیشه بدنش 

آخی عزیزم.سیستم ایمنیش ضعیف شده به خاطر انتی بیوتیک.اگر یه ایمنولوژیست پیدا کنی ویزیتش کنه عالیه.تا میتونی سبزیجات و ویتامین ث بهش بده.نسبت به سنش زینک و منیزیوم و ویتامین دی با تجویز پزشک بگیر براش.همیشه نخود آب و عدسی بهش بده.اگر گیر میاد خروس محلی بگیر سوپ کن بده بهش.تا میتونی انتی بیوتیک بهش نده بزار دو سه روز اول مریضی ازش بگذره اگر خوب نشد ببر دکتر چون انتی بیوتیک اصلا به درد ویروس نمیخوره.و ماست پروبیوتیک و دوغ کفیر بگیر مصرف کنه

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
آخی عزیزم.سیستم ایمنیش ضعیف شده به خاطر انتی بیوتیک.اگر یه ایمنولوژیست پیدا کنی ویزیتش کنه عالیه.تا ...

ببین همیشه خدا مریضیش با آب بریزش بینی شفاف شروع میشه بد عفونی میشه وتب میکنه بد ۵روز من نمیدونم این‌موقع چه کنم انتی بدم ندم ،بدبختیم اینه انقد بد غذا اصلا سبزیجات ونخود اینا نمیخوره 

۹ سال اونقدر مریض شد از اول مهر آخر هم گفتن عفونت خون الان بستریه دارم میمیرم از غصه

مگه علائمش شدید بود؟توخونه با انتی بیوتیک خوب نمیشد؟حال جسمیش مساعد؟نگران نباش براش دعا میکنم این روزا زودتر برات بگذره میفهمم حالتو 

ببین همیشه خدا مریضیش با آب بریزش بینی شفاف شروع میشه بد عفونی میشه وتب میکنه بد ۵روز من نمیدونم این ...

ببر دکتر بگو سیستم ایمنیش ضعیفه تقویتی میده.سوپ رو با میکسر میکس کن یا بذار خوب بپزه فقط آبش رو صاف کن بده

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
ببر دکتر بگو سیستم ایمنیش ضعیفه تقویتی میده.سوپ رو با میکسر میکس کن یا بذار خوب بپزه فقط آبش رو صاف ...

همه مدل تقویتی رو من به این میدم ایمنونس واینچیزا ولی اصلا انگار ن انگار 

مگه علائمش شدید بود؟توخونه با انتی بیوتیک خوب نمیشد؟حال جسمیش مساعد؟نگران نباش براش دعا میکنم این رو ...

۱۰ روز قبل بستری آنتی میخورد نمیدونم از کجا اومد 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم