2777
2789
عنوان

کاشت ابرو کسی انجام داده؟؟

738 بازدید | 16 پست

راضی هستین؟؟

طبیعی نشون میده یا نه؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
اینای ک من دیدم اصلا خوب نشدن،تیز تیز شدن بنظرم اصلا خوب نیست

آره منم دیدم انگار موکت هست تا ابرو،،حالا نمی دونم کاشت ابرو واقعاً همین جوره یا دکترشون خوب نبوده!!

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم دیدم انگار موکت هست تا ابرو،،حالا نمی دونم کاشت ابرو واقعاً همین جوره یا دکترشون خوب نبوده!!

دوستم کاشته،دکترش گفته موهای سرتون باید خییلی نازک باشه تا خوب دربیاد،از سرش برداشتن،حالا موهاشم‌نازک‌بودا اره عین موکت شده

ولی یکس دیگه دیدم عین پسرای ک سرشون و با ماشین میزنن تازه دراومده

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

ی سِرُم و ی کرم هس خیلی خوبه برای ابروهای ک کم پشتن حرف نداره 

عزیزم چیه اسمشون؟؟

دوستم کاشته،دکترش گفته موهای سرتون باید خییلی نازک باشه تا خوب دربیاد،از سرش برداشتن،حالا موهاشم‌ناز ...

اصلاً فرم موهای سر با موهای ابرو فرق داره به خاطر همونه بد می شه....من خودم میکروبلیدینگ انجام میدم بعد یه خانمی اومد آرایشگاه ابروهاش رو کاشته بود خیلی پهن و تیره بود....موهای مشکی سرش رو زده بودن براش گفت می شه رنگشون کرد آخه صورت رو خیلی درشت نشون میده ابروی پهن....حالا من خودم همون میکروبلیدینگ کردم برای خودمم ولی زده بود به سرم برم بکارم اونو دیدم دودل شدم گفتم همون میکروبلیدینگ بهتره تا اون.

من تو ایتا از اینجا گرفتم https://eitaa.com/pustomonazli

ممنونم.🌹🌹

خیلی عالیه.😍😍طبیعی و نچرال و پُر ماشالله.🧿🧿