2777
2789
عنوان

اگر دختر دار بشم..

766 بازدید | 57 پست

اگر یه روزی دختر دار بشم هیچ وقت تنهاش نمیزارم کاری میکنم هر چیزی که شد اول به من بگه نه به قریبه با پسری دوست شد میرم در مورد طرف تحقیق میکنم نه اینکه ببندمش تو خونه و حبسش کنم بین اون و داداشش فرق نمیزارم به پسرم یاد میدم جای اینکه بزنتش و دعوا کنه مواظبش باشه به پوشش گیر نمیدم اگر از چیزی که من بدم میاد خوشش اومد به سلیقش احترام میزارم درس خوندنو زورش نمیکنم هر هنری که دوست داشتو تا حد توانم میزارم کلاسشو بره اگر خاست ابرو برداره دعواش نمیکنم اگر از لباس باز خوشش اومد میگیرم براش که به دلش نمونه میبرمش پاساژ کافه.و هزارتا جای دیگه که وقتی یکی بردش اونجا دهنش باز نمونه شبا که میخاست بره بیرون میخاست با خودش خلوت کنه میزاشتم ولی از دور مواظبش بودم گریه که می‌کرد بغلش میکردم نه دعواش عاشق که شد سرش داد نمیزدم باهاش حرف میزدم 

دختر دار که بشم کاری میکنم از دختر بودنش افتخار کنه نه احساس ناراحتی

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

خوشبحال دخترت💗🌸🌱😙

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد قشنگ منم همینم فقط خدا دخترشو بده از جونم مایه میزارم براش

مال من اول باید شوهرشو بده 😂

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

احسنت بر شما اینجوری دیگه دخترتون حس خلا نمیکنه و با کوچکترین محبت مردی عاشقش نمیشه و چه خوب که تمام مادر ها اینجوری بودن آفرین بر شما اینطوری یک دختر قوی بار میارین

هوم اره دقیقا  اما اون بخش پسره  نه    

خب اونکه بلاخره با حداقل یه نفر دوست میشه ولی خودت انتخاب میکنی که بهت بگه و تو حواست بهش باشه که ضربه نخوره یا بهت نگه و با یه فردی نادرست دوست بشه