بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرااا خوب بدت میاااد اگ خیییلی لازم داره بزار عمل کنه.... ولی ی چیزی بهش بگو... اگ عمل کنه حساسیت فصلی و دایم میگیره ممکنه سینوزیت بگیییره و همیشه آبریزش و عطسه داشته باشه و اینکه تند تند سرما میخوره چون میرگهای تو دماغش پاره میشه و کلا بیحس میشه و تو دماغشم دیگ مو نداره و اینا باعث مبشه سرما زود بره داخل و تن تند مریض بشه و این آبریزشه ک همیشه خست ادیتش کنه بهش بگو اینا عوارضشه یا زود میاد سراعش یا یکی دوسال بعد
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
چرااا خوب بدت میاااد اگ خیییلی لازم داره بزار عمل کنه.... ولی ی چیزی بهش بگو... اگ عمل کنه حساسیت فص ...
بخداایناهمه رو گفتم اتفاقا سیستم ایمنی بدنش ضعیفم هس زود سرمامیخوره.ب این دلیل مخالفم ک ماکارای واجب تر از اینم داریم زمینی داریم ۲ساله خریدیم هنو ی کلنگ نزدیم ک شروع ب ساختنش کنیم یا برای بچه دارشدن بایدازمایش ژنتیک بدیم خب این درسته ورداری پول بی زبونو اینطوری خرج کنی اخه مه اینو همیطوری خواستم همیطوری دیدم پسندیدم دیگ عمل براچی همش الکی چون اطرافیانش بش میگن اینم رفته تومخش
بخداایناهمه رو گفتم اتفاقا سیستم ایمنی بدنش ضعیفم هس زود سرمامیخوره.ب این دلیل مخالفم ک ماکارای واجب ...
دیگههههه چاره ای نیس دیگه بزار عمل کنه... فقط بگو من پرستاریتو نمیکنم خود خانوادت بیان یک هفته کنارت باشن. بعدم بگو ممکنه حس بویاییتو از دست بدی همشم دماغت ادیت میکنه ها. بگو اون ابریزش و عطسه ها اذیت کنندس نکن اینکارو . تو گوگل سرچ کن عوارضشو نشون بده بهش... ولی اگ راضی نشد دیگه چاره ای نیس باهاش کنار بیا
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
ای بابااااا... عیب ندااااره... دیگ ب سلانتی باااشه باهاش کنار بیا حالا میبینی چقد خشکل میشه خودتم خوشت میاااااد... من نت نداشتم الان پیعلم شمارو دیدم... ببخشیدا