2777
2789
عنوان

لطفا بی بی چک من و ببینید❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 36 پست
مبارک باشه مثبته عزیزم شما باید بری پیش متخصص تا بهت بگه چی مصرف کنی

ممنونم عزیزم❤️

بله وقت گرفتم هفته دیگ 4شنبه نوبتمه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم عزیزم❤️ بله وقت گرفتم هفته دیگ 4شنبه نوبتمه

😁دیگه برات ازمایش وچکاپ بارداری مینویسه

خیالت راحت ولی بدون تجویز بنظرم استفاده نکن

قرص آهن هم فکرکنم تا ۳ یا ۴ ماهگی ممنوع هست استفادش

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
ممنون عزیزم.  ان شالله بی بی مثبت شما🤩🤩

فداتشم من دوماه دیگه زایمانمه😅

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
😁دیگه برات ازمایش وچکاپ بارداری مینویسه خیالت راحت ولی بدون تجویز بنظرم استفاده نکن قرص آهن هم فک ...

ازمایش و صبح میرم خودم، سونو هم ک اگه ازمایش مثبت بود 8هفته میرم. 

من مولتی میخورم توش اسیدفولیکم داره اما گیج شدم. 

گفتم شاید خانما بدونن کمک کنن تا هفته بعد ک میرم دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

فداتشم من دوماه دیگه زایمانمه😅

عزیزززز دلم. بسلامتی. 

امضاتون و خوندم فکر کردم منتظرید. 

خداروشکر بسلامتی و دل خوش بغلش کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزززز دلم. بسلامتی.  امضاتون و خوندم فکر کردم منتظرید.  خداروشکر بسلامتی و دل خوش بغلش ...

نه گلم بقیه امضام اضافه کردم،همچنین گلم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
ان شالله🤭 چون اسیدفولیک باید 3ماه قبل از اقدام تا 3ماه اول مصرف بشه. اما من نمیدونم بعد بارداری چن ...

آها آهن و میگید منم نخورده بودم تو بارداری دادن بهم ولی سر خود بنظرم هیچی استفاده نکنید، یا حداقل گوگلش کنید، ان شاء الله بسلامتی بدنیا بیاد😍😍😍دعا کنید خدا به منم یه دخمل بده

گر تو باشـی می‌توان صد سال بی‌جان زیستـن ،بـی‌تو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .

عزیزم روزی همه منتظرا😍😍😍😍😍😍

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

از این اسیدفولیک ها بگیر بخور. خودشم قورت دادنی نیست. خوشمزه هم هست.

به من متخصص زنان داده بود.

راستی بارداریت هم مبارکه انشاءالله این دوران رو به خوشی و سلامتی سپری کنی...

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

آها آهن و میگید منم نخورده بودم تو بارداری دادن بهم ولی سر خود بنظرم هیچی استفاده نکنید، یا حداقل گو ...

سلامت باشید

ان شالله خدا بهتون 1دخمل گل بده❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم روزی همه منتظرا😍😍😍😍😍😍

ان شالله ان شالله🤩🤩🤩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان فقط باید اسید فولیک بخورین. اگه اسید فولیک نیم هست روزی یکی. اگه ا هست یک روز در میون. 

ممنون عزیزم🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40