2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر ده دقه سرم ک وصله اندازه ۲ کیلو شلغم و ۲ تا بطری اب پرتقال طبیعی و ۲ کاسه سوپ براتون خاصیت داره . سرم زودتر تو بدن جریان پیدا میکنه و زودتر خوب میشین 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

تو شهر ما یک درمانگاه شبانه روزی هست از شردع کرونا تا الان با هر علامتی بری حتما یک سرم بهت میده 

شوهرم رفته بود بدون علایم سرماخوردگی فقط استرس و تپش قلب داشت بهش سرم داد اون شب نتونست بزنه روز بعد یه دکتر مطب خصوصی رفت گفت فشارت بالاست نیازی به سرم نیست 

واقعا؟؟

اره دیگ تو مویرگا میره اون ماده ش . زودتر ب کل بدن میرسه . تا اینکه بخای ۱ هفته با قرص و دارو وشربت و سوپ و شلغم بگذرونی اخرشم فیش فیش و گلودردش هنوز هس

هر ده دقه سرم ک وصله اندازه ۲ کیلو شلغم و ۲ تا بطری اب پرتقال طبیعی و ۲ کاسه سوپ براتون خاصیت داره . ...

رفرنس این حرفتونو میگی عزیزم ؟ رو هوا که نمیشه چیزی گفت

رفرنس این حرفتونو میگی عزیزم ؟ رو هوا که نمیشه چیزی گفت

. همون سرمی ک میدن خیلی خاصیتش بیشتر از قرص و شربته . شما فک کن ی دارو رو ب مدت ۱ هفته باید مصرف کنی سر ساعت . تا ۷۰ درصد خوب بشی . ولی با به سرم ک نیم ساعت وقت میگیره حداقل ۶۰ درصد بیماریت از بین میره . چون اونو توی رگ و مویرگ میزنن زودتر ب اندامای بدن میرسه

اون سرمی ک میدن فقط برای سرما خوردگی نیس . برا رفع چرک و عفونت گلو هس . برای انتی ویروس کردن بدن هس . برای پاکسازی بدن از هرنوع ویروس و باکتری هس . فقط سرم تو رگی نیس . من وقتی با ابجوش سوختم با سرم شستشو تونسم ب ۱۰ روز خوب شم . اگ سرم شستشو رو استفاده نمیکردم ۱۵ تا ۲۰ روز بدن من تاول و خارش داشت