2777
2789
عنوان

چن شب پیش

543 بازدید | 22 پست

خونواده ی پدرم اینا، کلا زبونی فقط خوبن اما باطنی مث‌مار نیشت میزنن، خصوصا مادربزرگم... چن شب پیش خونشون بودم ک بابامم اومد ،  مادربزرگم و عمم و عموهام با منوبابام تو اشپزخونه بودیم و بعدش من سینی چای ک‌روی زمین بود خاستم ببرم بشورم برگردونم ک باز چای بریزم، ک مادربزرگم انگاری منتظر بهونه بود خیلی تند گف‌نمیخواد لازم نکرده ببری بشوری کارت نباشع ، عمم ام داشت میدید مادرش داره زور میگه هیچی نمیگف.. منم دیگ دیدم اون محیط برام سمی هست بدون خدافظی اومدم خونه خودمون .

دیگ از اون شب ن زنگی بم زدن ن چیز‌ی ، اصلا انگار. غریبه ایم باهم ، بخدا انگاری منتظر بهونه بودن ک‌دیگ نرم خونشون 

منم از اون شب دیگ نرفتم

چقد بعضیا دل سنگن واقعا🤦🏼‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکربافامیل رفت وامدنداریم همش اعصاب خوردی بودن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
نرو عزیزم جایی که ادم بی حرمت کنن خط قرمزت باشه

نرفتم دیگه

فق اون شبی ک عجله ای اومدم خونمون کیف پولم خونشوم جا موند ک کارتام داخلش بود.، دیشب خاستیم بریم خرید لازمش داشتم خیلی سرد رفتم اپردم سلام کسی ام نکردم فق عموم سلام کرد و اینا جوابشو دادم

کار خیلی خوبی کردی . جای که حضور آدم موجب رنجش صاحب خونه هست با نرفتن بهشون محبت میکنی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نرفتم دیگه فق اون شبی ک عجله ای اومدم خونمون کیف پولم خونشوم جا موند ک کارتام داخلش بود.، دیشب خاست ...

کار خوبی کردی بذار بمونن تنها با دل سیاهشون اخه ادم با نوه ش اینجور میکنه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
کار خیلی خوبی کردی . جای که حضور آدم موجب رنجش صاحب خونه هست با نرفتن بهشون محبت میکنی . 

اصلا دیگ نه زنگی ن پیامی هیچی 

بعد اگه براشون بد بودم باز بهم زور‌نداشت ، خیلی براشون خوب بودم کلا من شخصیته آرومی دارم خیلی دیر عصبی و ناراحت میشم

ولی هردفعه ک میرفتم مادربزرگم زیر چشمی نگام میکرد اخماش تو هم میرف انکاری رفتم ازثیشو بالا کشیدم

کار خوبی کردی بذار بمونن تنها با دل سیاهشون اخه ادم با نوه ش اینجور میکنه

بخدا خیلی سنگ دلن خصوصا مادربزرگم 

از بچگی کلا با ما خوب نبود ، بچه خای دخترش اینا هرروز خونشونن میخورن و میلنبونن اما ما بریم دیگ تیکه کنایه ها شروع میشه