2777
2789
عنوان

چن شب پیش

543 بازدید | 22 پست

خونواده ی پدرم اینا، کلا زبونی فقط خوبن اما باطنی مث‌مار نیشت میزنن، خصوصا مادربزرگم... چن شب پیش خونشون بودم ک بابامم اومد ،  مادربزرگم و عمم و عموهام با منوبابام تو اشپزخونه بودیم و بعدش من سینی چای ک‌روی زمین بود خاستم ببرم بشورم برگردونم ک باز چای بریزم، ک مادربزرگم انگاری منتظر بهونه بود خیلی تند گف‌نمیخواد لازم نکرده ببری بشوری کارت نباشع ، عمم ام داشت میدید مادرش داره زور میگه هیچی نمیگف.. منم دیگ دیدم اون محیط برام سمی هست بدون خدافظی اومدم خونه خودمون .

دیگ از اون شب ن زنگی بم زدن ن چیز‌ی ، اصلا انگار. غریبه ایم باهم ، بخدا انگاری منتظر بهونه بودن ک‌دیگ نرم خونشون 

منم از اون شب دیگ نرفتم

چقد بعضیا دل سنگن واقعا🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکربافامیل رفت وامدنداریم همش اعصاب خوردی بودن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
نرو عزیزم جایی که ادم بی حرمت کنن خط قرمزت باشه

نرفتم دیگه

فق اون شبی ک عجله ای اومدم خونمون کیف پولم خونشوم جا موند ک کارتام داخلش بود.، دیشب خاستیم بریم خرید لازمش داشتم خیلی سرد رفتم اپردم سلام کسی ام نکردم فق عموم سلام کرد و اینا جوابشو دادم

کار خیلی خوبی کردی . جای که حضور آدم موجب رنجش صاحب خونه هست با نرفتن بهشون محبت میکنی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نرفتم دیگه فق اون شبی ک عجله ای اومدم خونمون کیف پولم خونشوم جا موند ک کارتام داخلش بود.، دیشب خاست ...

کار خوبی کردی بذار بمونن تنها با دل سیاهشون اخه ادم با نوه ش اینجور میکنه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
کار خیلی خوبی کردی . جای که حضور آدم موجب رنجش صاحب خونه هست با نرفتن بهشون محبت میکنی . 

اصلا دیگ نه زنگی ن پیامی هیچی 

بعد اگه براشون بد بودم باز بهم زور‌نداشت ، خیلی براشون خوب بودم کلا من شخصیته آرومی دارم خیلی دیر عصبی و ناراحت میشم

ولی هردفعه ک میرفتم مادربزرگم زیر چشمی نگام میکرد اخماش تو هم میرف انکاری رفتم ازثیشو بالا کشیدم

کار خوبی کردی بذار بمونن تنها با دل سیاهشون اخه ادم با نوه ش اینجور میکنه

بخدا خیلی سنگ دلن خصوصا مادربزرگم 

از بچگی کلا با ما خوب نبود ، بچه خای دخترش اینا هرروز خونشونن میخورن و میلنبونن اما ما بریم دیگ تیکه کنایه ها شروع میشه