2777
2789
عنوان

چن شب پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رحمت کنه مادربزرگمو (مادر پدریم) اصصصصصصلا باهم تفاهم نداشتیم😂😂😂 خونه ما زندگی میکرد با بقیه روابطش خوب بودا ولی نمیدونم چرا چشم دیدن همو نداشتیم ، الان که ۱۵ سال میگذره یادش میافتم خندم میگیره

همه چی درست میشه
بخدا خیلی سنگ دلن خصوصا مادربزرگم  از بچگی کلا با ما خوب نبود ، بچه خای دخترش اینا هرروز خونشو ...

ببخشید رک میگم عزیزم حتما از مادرتون خوشش نمیاد ،واسه تون مهم نباشه گلم مادرشوهرمنم قبلا میرفتم کار میکردم جلو خودش کمی میگرفت الان بچه م چندماهشه ماهی یه بار اونم به اصرار پدرشوهرم وداداشای شوهرم میریم بچه رو ببینن بچه م وابسته ست نمیتونم زیاد کمکش کنم خیلی بداخلاقی میکرد منم به همسرم گفتم دیگه نمیام

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
اصلا دیگ نه زنگی ن پیامی هیچی  بعد اگه براشون بد بودم باز بهم زور‌نداشت ، خیلی براشون خوب بودم ...

خوب بودن شما دلیل این نمیشه که همه دوستون داشنه باشن . هر کسی اون تیپ و قشری رو دوست داره که هم فاز خودش هستن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مامانم سالی یبار میره بخدا  برا مامانم بدترن  یبار بیشتر بره دیگ تیکه کنایه ها راجب ماما ...

البته مادربزرگته و به تو واجبه صله رحم رو به جا بیاری و وظیفه مادرت نیست ولی اگه میبینی اذیتت میکنن گاهی بهش زنگ بزن و حالشو بپرس و اگرم رفتی نیم ساعت بشین و برگرد

همه چی درست میشه