2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دخترهشت ساله وآمپول میکرولین

| مشاهده متن کامل بحث + 32310 بازدید | 813 پست
بازبهترازدخترمنه که قراره به گفته دکترنهایت نه سال وشش ماهگی پریودبشه فقط امیدم به خداست کمکش کنه نش ...

عزیزم اگه زود پریود شد میتونی با اولین پریود براش امپولش رو بزنی اینجوری جلوی جهش رشدش هم گرفته نمیشه

خوب رشدکرده کاش منم مثل شما ترس نداشتم ومیکرولین روهمون اول تزریق میکردم اماترس ازعوارض دارونزاشت تز ...

اره خداروشکر رشدش خوبه حالا ببینم قد نهایی چقد میشه ..شاید باورت نشه من شروع کردم داروی آرام بخش و فشار خون میخورم به حدی از این آمپول میترسم الآنم میگم کاش براش شروع نمی‌کردم من بی تجربه بودم تحقیق نکردم پیش هیچ کس نگفتم فقط منو شوهرم میدونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خداروشکر رشدش خوبه حالا ببینم قد نهایی چقد میشه ..شاید باورت نشه من شروع کردم داروی آرام بخش و ف ...

خوبه دخترتون به کسی نگفته دخترمن بودبه همه میگفت ناراحت نباش من دعامیکنم دخترشمادچارمشکل نشه شماهم دعاکن دخترمن زودپریودنشه وقدش کوتاه نمونه.شمایه جورناراحتی منم یه جور.بارداریم بااسترس گذشت به بچه بیچاره م زهر دادم به جای شیر دورازجونش.

اره خداروشکر رشدش خوبه حالا ببینم قد نهایی چقد میشه ..شاید باورت نشه من شروع کردم داروی آرام بخش و ف ...

من به هرکس رسیدم پرسیدم یکی گفت ضرر داره یکی گفت نداره سردرگم شدم کلا 

عزیزم اگه زود پریود شد میتونی با اولین پریود براش امپولش رو بزنی اینجوری جلوی جهش رشدش هم گرفته نمیش ...

اره ازدکترش پرسیدم میشه زد یانه گفت میشه اما فقط پریودنمیشه وروی قدش تاثیری نداره یعنی باعث نمیشه رشدقدی هم داشته باشه.امیدم به خداست معجزه زیاددیدم ازش شایداین بارم معجزه کرد.

راستی تاچندسالگی بایدتزریق روادامه بدین؟

برج ده میشه دوسال دقیق ..البته گفتم که وسط درمان پنج شش ماه سر خود قط کردم ..فعلا نمی‌دونم دکترش یهو گذاشته رفته فعلا تا عید خودم آزاد میخرم براش تزریق میکنم اگه تا عید قدش به ۱۵۰برسه خودم قط میکنم دیگه

برج ده میشه دوسال دقیق ..البته گفتم که وسط درمان پنج شش ماه سر خود قط کردم ..فعلا نمی‌دونم دکترش یهو ...

یعنی قطع کنی قدنهاییش 150 میشه؟کاش بلندتربشن من خودم قدم بالای 160حس میکنم کوتاهم ۱۵۰ هم خیلی کوتاهه از۱۴۸یاچیزی که دکترابهمون گفتن بهتره 

پناه بر خدا عزیزم ایشالله بهترین ها برای دخترامون اتفاق بیفته

الهی آمین خداخودش کمکمون کنه اصلا فکرشم نمیکردم روزی قددخترم دقدقه م بشه چون همیشه رشدش عالی بودازبقیه بلندتربوداگه کوتاه بمونه همه  تعجب میکنن.راستی ازدخترایی که تازگی پریودشدن سوال کردم همه گفتن بعدپریودقدکشیدن دکترافک کنم چرت میگن دیگه قدنمیکشن.

من ۱۱سالگی پریود شدم 

اون موقع قدم ۱۵۳ بود دکتر به مامانم گفت دو سه سانت بیشتر رشد نمیکنه 

ولی من قدم شد ۱۶۸ 

کلاس نهم رشدم متوقف شد دیگه توی سن ۱۵سالگی 

یعنی تا ۴سال بعد پریودی رشد کردم 

به نظر من همه چی به ژنتیک مربوطه 

من قدم دقیقا میانگین قد پدر و مادرمه 

اگه بابام قدش مثلا ۱۸۰ بود من راحت تا ۱۷۵ رو میرفتم 

یعنی قطع کنی قدنهاییش 150 میشه؟کاش بلندتربشن من خودم قدم بالای 160حس میکنم کوتاهم ۱۵۰ هم خیلی کوتاهه ...

نه عزیزم آمپول و تا قد ۱۵۰میزنن بعدش یک تا یکسال و نیم بعداز قط پریود نمیشن و رشد میکنن وبعد پریود هم کمی رشد دارن ..منم ۱۶۰هستم

الهی آمین خداخودش کمکمون کنه اصلا فکرشم نمیکردم روزی قددخترم دقدقه م بشه چون همیشه رشدش عالی بودازبق ...

ببین عزیزم دکترا به تمامممممم بچه های که بلوغ زودرس دارن گفتن قدتون ۱۴۸یا ۱۵۰ میشه چون تو سایت از صدها نفر پرسیدم دکترشون همینو گفته و اکثرا اشتباه گفتن ..یعنی این وسط ژنتیک دیگه کشک؟؟؟من اولش دکتر این حرفو زد ناراحت شدم ولی بعد کلی تحقیق فهمیدم فقط رو باد هوا حرف میزنن .و قد میکشن بچه ها 

من ۱۱سالگی پریود شدم اون موقع قدم ۱۵۳ بود دکتر به مامانم گفت دو سه سانت بیشتر رشد نمیکنه ولی من قدم ...

عزیزم عکس مچ دست هم گرفتی ؟؟اگه گرفتی سن استخوانیت اون موقع چند بود؟؟قدت که عالیه