2821
2789
عنوان

ژلیش ناخن

156 بازدید | 12 پست

دوستان چند روز پیش ژلیش کردم ناخنامو ...واسه اولین بار...امشب دلم بد جور نماز میخواد و توسل ...با اینکه مرتب نماز نمیخونم ولی الان و فردا دوس دارم نماز بخونم...از یه طرف مرددم که ریموو کنم چون چهار روزه زدم ژلیشو ...از یه طرف میگم جبیره وضو بگیرم ...لطف میکنید راهنمایی کنید چکار کنم🥲 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جبیره برا وقتیه که آب ضرر داره برات مثلا دستت زخمه بریده بانداژ داره

جای دیگه جایز نیس

منم سه چها روز برا عروسی ژلیش کردم اما بعدش ریموو کردم چون به غسل خیلی اعتقاد دارم

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂
خود درگیری داری ها ،خب از اول نمیزدی دختر 

بار اولم بود ...خیلی وقت بود که دوس داشتم این کارو کنم ولی امشب دلم نماز میخواد با اینکه دائم نماز نمیخونم ...بعد فکر میکردم جبیره درسته ولی الان خوندم در این مورد درست نیست ...خیلی موقعیت سختیه...

جبیره برا وقتیه که آب ضرر داره برات مثلا دستت زخمه بریده بانداژ داره جای دیگه جایز نیس منم سه چها ...

هر چیزی که مانع آب باشه و نشه رفعش کرد میشه باهاش وضوی جبیره گرفت .ایشون اگه الان بخواد وتا جایی هم که جا داشته باشه ناخن و پاک کنه بازم پاک نمیشه پس می‌تونه وضوی جبیره بگیره

هر چیزی که مانع آب باشه و نشه رفعش کرد میشه باهاش وضوی جبیره گرفت .ایشون اگه الان بخواد وتا جایی هم ...

درسته ولی در صورتی که الان نمازت قضا شده و وقت نداری پاک کنی چون پاک کردنش خیلی سخته و زحمت داره برا همین وعده میتونی جبیره کنی ولی فرداش باید پاک کنی نه اینکه ژلیش بکنی و کلا نمازاتو با جبیره بخونی تا هروقت دلت خواست پاکشون کنی

درسته ولی در صورتی که الان نمازت قضا شده و وقت نداری پاک کنی چون پاک کردنش خیلی سخته و زحمت داره برا ...

کلا ژلیش ناخن تا ناخن رشد نکنه و ازته بالا نیاد امکان پاک کردنش نیست فردا هم بخواد پاک کنه پاک نمیشه .نمیتونه بی نماز هم بمونه پس باید جبیره بگیره

کلا ژلیش ناخن تا ناخن رشد نکنه و ازته بالا نیاد امکان پاک کردنش نیست

من خودم ژلیش کردم و ریموو کردم با سوهان راحت ریموو میکنن برات

من ناخن کارم ریموو کامل انجام نمیشه به ناخن آسیب میرسه 

عزیزم واسه من کامل انجام شد درسته ناخن نازک میشه ولی غیر این راهی نداره هروقت ریموو کنه همین میشه

2824
2823
2791
2779
2792